Masloto na ogan ,treba da zaprzam nesto . Music volume 100% Viluskata vo raka ,ima dve ulogi: mikrofon i gitara odvreme navreme Home alone ,mi falese ova glupiranje
Сите јадете, пиете а јас се одмарам Кога ќе седнам не останувам долго, не дека не сакам, ми го земаат лаптопов децава за нивни потреби. Најчесто за онаа меѓународната игра што ја играат. А од на работа ќе прочукам нешто набрзина... газдава кога сум најавена знае да ме праша Колку плата ти даваат на фемина и што има во неа??? Жени и по некој маж Ама еднаш му затреба мислење за маката негова здравствена. Еве читај. Кај седна остана Колку ти е дневница на фемина Ааа, ова било зараза Да не ја згрешив темава Како и да е. Ете ве читам и стискам ми се допаѓа.
бев уклучена на фејзбук,барав некоја тема па коментирам,пред малце зборував на мобилен со другарка ми...и сега документарец гледам на You Tube
Обично си уклучувам повеќе страници,или пак слушам песни на јутуб. А моментално се борам со една глупа мува што ми лета околу мене и ми го нарушува мирот.