Моментално едвај се задржувам да не вриснам од смеење и да ги разбудам домашните ради легендава @PogbaPol Плус едвај се воздржувам и да не ме повлече и јас на сите теми да наредам оффтопици
Слушам музика,пијам кафе, и кога - како ќе се погоди да јадам. П.с:Сега ми е во план нешто да земам за грицкање
Гледам телевизија на телевизорот, играм игри на телефонот, работам на работа, пијам сок од соковник, пишувам на пишувалото. (чат)
Не спамирам. Не се секирај ти за мене. Јас сум долгогодишен член тука. Ти вчера дозна на форумот и главна сакаш да си. Дури незнаеш ни што е спамирање.
Го гледам ова “Брза кујна“ и му се чудам на умот на татково - учесник, кој штотуку рече: „сопругата роди три деца, јас не знам колку имам, ама добро, јас ги чувам“. И, од публиката излегуваат две од трите деца да пробаат од јадењето. Многу вицкасто чоече.
Се мислам, дали наскоро ќе не распарчи некаков метеор и дека со тоа ќе се направи некакво преформатирање на силите во космосот? Запрашувајќи се нели колку овој свет и човештво во кое живееме е хуман, или сме као фабрика во која се важни само парите и капиталот..на крајот од денот. Ќе не распарчи, и онака сме ходајуча депресија, луѓе си умираат како од шала.
Додека сум тука читам фемина форумов го читам враќам на пораки слушам музика,се бањан,чистам понекогаш и готвам
Им солам памет на форумите за шминка. Пошо многу сум посветена на шминката, ја сметам за еден вид уметност. А и имам еден куп шминки дома, како магацин ми е