кога сум на форумов гледам прво што е ново, шпартам по темиве, пишувам по некој пост, а додека го правам се тоа, од оваа страна пред пц-во често имам чаша сок, чај или кафе и нешто за грицкање.
Моментално сум на школо, имам Англиски, пијам јогурт и јадам интегрални пуканки ( не стасав да јадам на големиот одмор) и понекогаш запишам по некој збор у тетратка, да си ја оправдам петката ))
Друго е кога си матурант Да е жив и здрав министерот на образование што ни стави компјутери и интернет во школо
Моментално пијам кафе, пак...(второто денес после убав ручек)....цигарче.....сокче пијам...и се лакирам ..по еден нокт на 5 мин
Моментало се канам да јадам а ми се јаде ужасно,ми се чини вол ке изедам од што сум гладна слушам една песна I'll stand by you од прееска ми се врти во глава,па да видам на почетна на фемина што има ново,се некои интересни работи имаат,пред некој ден имаше нешто за Леонардо да Винчи,прочитав и почнав да размислувам за сликата на Леонардо и за крајот на светот.И така натака,сега за сега тоа...
Си слушам Леб и сол и си пејам на цел глас се мислам дали да му ѕвонам на дечко ми да го разбудам за да се фрлиме у шетња и само тоа правам сега чудно оти обично по 10 работи правам кога седам пред монитор
Jадам Фанки со вкус на пилешко,пијам вода,дессети литар за денес :? ,слушам музика,поточно Дино Мерлин,и се обидувам да не ми се расипе седмицава што следи :roll:
пијам кафееееееееееееенцеееееееееееееее и гледам што се имам пропуштено да прочитам на омилените страници на нет и на фб
Пијам кафе,имам со него крем бананче и сокче (си правам шечер на душа )и за да добијам инспирација да поучам прво се дружам на форумов
моментално пишувам задачи по математика на ливчиња, оти утре правам тест, ама нешто не идат задачите, поинтересно ми е на форумот , а веќе подолго време сум нон стоп на форумот, фејсбук веќе не ми е толку интересен, ги читам сите теми, учам нови работи, коментирам, делам мислења, си играм, и редовно си го читам хороскопот на почетната
па еве си пишувам нема што да се прави ова времето многу досадно па ке разгледаме да не има новости некои