Се расонувам со нес. и тешам петто одделенчиња, разочарани од љубов. Патетично зар не? Кај знае дете за љубов?!? И да, сестра ми ги пуштила оние идиотскине телетабиси, до даска. Па ми се дерат тука Уууу уууу Па јас викам да смени програма!
ауу ангелче...ти да не си јас случајно?? хахахах и сестра ми ги пуштила телетабисине и се дере нешто јектавиии јектавиии
^^Леле на глава ми се качија. Ако одам јас да го исклучам телевизорот ќе има последици. Ама па ушниве тапанчиња ми ги дупна. Убаво вика мајка ми, телетабиси- анимиран филм за ретардирани деца! Ха! Аман!
си ги испарав алиштата и сега ми стојат во омекнувач,и седам овде па на моменти алиште по алиште одам да ги ставам на сушење....
Ја слушам бијонси, во позадна гласовите на ликовите од серијата ,,кога лисјата паѓаат,, и чекам сендвичии!
Еве мислам што да јадам... Дајте некој предлог,нешто што не мора да се готви,а сигурно го имам во фрижидерот.Некој предлог што да ставам во сендвич ама вкусен да биде...чекааааааам
Седам и се чудам како е можно и на 24 години да ги правам истите грешки како на 16 Дај нека ме истепа некој, за памет
Седам на мсн, слушам музика, се договарам за вечер, се нервирам за времето, играм некои заразни игрички и се радувам за еден like на facebook