абе остај шо се нарцисоидни туку спобудалеа од тоа фејзбукот значи една од подобрите другарки ни лајк не ми мана на честитката за роденден шо ја составував којзнај колку време(и поуба од таа немаше) и и ја напишав на ѕидот, туку му мана на некој шо не ни ги познава (машки убај на сликите ) уффффффф инаку да не сум оффтопик (а сум) си слушам музика и се нервирам
Се досадувам, а имам еден куп работа. Го гледам телефонот, и чекам мама да се јави секој момент, ја очекувам братучетка ми, ги чекам и двете другарки на утринско кафе, а нив сеуште ги нема. Жешко е, тешко е..Одвај се диши надвор. А јас дома под клими се мрзнам, ко на Антартикот да сум. Не е ни за ваму, ни за таму. Во гаража да се заклучам единствено..Друго решение нема.. И Шеќерзад се емитува на а1 моментално, преку глава ми е од неа, баш денес е таа епизодата кога Сезен(Или како и да се вика) докажува колку е цинична. Не дека гледам, не заслужиле да ги гледам, ама тонот е повишен и и и,..сакала, не сакала морам да слушам. Гласовите на памет им ги научив...Глупава, глупава серија. Аман веќе нека ја прекинат..
Во лабораторија сум, облечена во бел мантил, зелена капа, маска(хируршка) и хируршки ракавици и ги спремам препаратите за амниоцентеза... Ми се спие..