леле исто и јас... сакам уште да седам до 3/4/5 ! Ајде ќе биде.. За време на викенд А јаааас.... паааа.. пијам сок,и си ја пеглам косата
Му пишувам на милото Ангелче порака. Пишам и на ФБ. Пијам сок, мултивитамин. Го набљудувам времево и се мислам што ќе биде ако не отидам во школо? Ништо посебно. Седи си Аннии дома. Но, сепак ќе одам.
Лежам со компјутерот в скут и се обидувам да не заспијам, па не за џабе сум станала, знам дека ако заспијам ќе ми биде грдо после, а можам и да се успијам па после вечер да не можам да заспијам.
Наработа сум .... и ете како работам ... разгледувам што има и слушам приказни од девојкиве кои се лудо вљубени и со скршени срца од тие мажи ...А го слушам и фраеров кој вели жените биле криви ... Е сега фати го крајот... работава си седи а ние навелико расприкажани ..... а јас на Фемина .... мрза ..абе секој понекогаш ја има офффтопик
Лелее и јас сакам да ги гледам ама немам Фокс лајф ја укинаа на кабловската и на нејзино место ја ставија Фокс Крајм Закон се Вил и Грејс