Се прашувам дали мајка ми ќе ми дозволи да си земам уште едно маче. Тоа малечкото, на грл1985, срценце е.
Уживам во ручекот..... Мњам! Бујрум,кој е за..Има шпагети и нешто како сос..Не е гулаш,врска немам што е ама многу е убаво...
^^^Да ти кажам дека ноќеска сонував гулаш.Се беше околу фамозниот гулаш,а јас гулаш мразам!!! Пијам кафе и се мислам што сакам да правам...и не знам што сакам да правам...стварно не знам.Цела работа вчера си ја завршив,мислев за 15 септември ми е,а тоа 15 октомври...и сега ќе чекам да се подсобере уште и денес...ќе се мрднам!!!
Слушам музика,читам интересни теми,пишам коментари,пишам си на фејсбук,на мсн си играм некои игри и така.....
Пијам зелен чај , штракам на фб и со едното око мижам а со другото гледам вака ќе изгледам уште малце ..па и чашката со зеленото чајче ја има на сликава
Sedam na Femina se odmaram,..... komentiram, ..... i si mislam kakva e esenta ne ja sakam ima tooolku mnogu rabota, .... zimnici za pravenje .... .. neam vreme za odmor P: I koga go imam go koristam za na net