Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што правите кога некој ве копира?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 8 јули 2010.

1. barbie1511

barbie1511 Активен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    6
    Е ова е нешто што највеќе мразам кога некој те копира ауу ме полудува сум имала и јас вакви случаеви што ми идело да убијам некако.Но потоа кога ке се размислам па се гордеам со тоа што некои немаат свој избор и свое јас па мора да крадат туѓо.

2. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    Од такт се вајѓам никако не можам да поденсам копирање :@ за што сака нека е имаме со сестра ми исти патики само нејзините се црни а моите сиви со розево и ме нервира ако ги носиме некаде истите патики гледам исти се :^)
    Ако ме копра повеќе пати некој му кажувам в лице... :envy:
    Или на другарка ми и кажувам дека планирам ова она и таа а и јас така ќе направам си велам во себе каде и кажав?! |(
    Одиме во град со другарки и купувавме нешто ова она и јас така како што разгледував видов новчаник и така во поглед ми падна имаше таков црн и бел и јас го зедов црниот и ја гледам после другарка ми го здогледува истиот новчаник мислам сакаше да го купи и јас побргу дан закаснам и велам земи некој друг нејќам исти да имаме и го остаде и друг зеде(за среќа не ми се скара) :lol:

3. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    10.885

Воопшто не ми пречи кога некој ме копира и сеедно ми е.

Нема потреба од лутење, не сме мали деца :)

4. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Ме нервира кога ме копираат... И и јас се придржувам до тоа да имам само свое ЈАС .
    Кога некој ќе претера, му кажувам в лице: имитирањето е самоубиство!
    Ама сепак, јас кога некој ме копира мислам дека тој нема свое јас и дека јас сум му како идол :lol:

5. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Се смеам :D толку многу ми е смешно

6. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Само ги сожалувам таквите, жал ми е што покрај очи и мозок неможат да си го видат и водат својот живот... секакви не има... :$

7. Elika

Elika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    46
    Прво ке се изнерирам,па ке си речам ајде не заслужува да се нервирам поради него/неа :D

8. Xtinna12

Xtinna12 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    6
    Еве уште еден пример што ми се случи... :^)
    (Ова се случи последните денови на училиште пред да почне распутот)Имаше една другарка со неа многу не се дружам(неможам да ја поднесам а уште да се дружам) братучетка му е на едни две мои другарки и јас нормално си станав ко за на училиште и се средив се и си велам ајде ќе ја врзам поинаку косава(бидејќи бев научена нон стоп репче)и ја врзав настрана и одам на училиште и таа е во друго одд и ајде другарки ми ми велат ајде ќе одиме кај братучетка ми во училница и правевме муабет ова она и добро заршија часовите и јас дома и одам другиот ден на училиште и таа на втор час дојде кај нас во училица да бара нешто и јас си пишував во тетратката нешто и другарка ми ми вели еј види ја има исто врзано косана како тебе и јас само се поднасмевнав... :P

9. Responsible

Responsible Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    434
    Копирање? :^) Па па на кој не му годи :$ Одма си се замислувам Лејди Гага... :!:
    а најсмешни ми се ниските статусите на фб за копирање, ми иде да прснам да се смеам...
    кој би се замарал со обичен смртник, ве копираат ВАО!

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Cookiemonster

Cookiemonster Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    70
    Значи најмногу мрзам кога ме копираат во стилот,во некои мои мислења на пример и кажав на една моја другарка дека кје носам фармерки на полуматура и старки и таа по неколку дена ми вели јас за полуматура ќе носам фармерки и страки :^)
    После на Фб статусе ехаааа,и потписот на фотографиите не дека јас сум го измислила али глупо ми е сега јас сум се потпишла и таа иста другарка патем во СЕ што ме копира така ќе си го направи,мислам глупо е што сега немаат оригиналност :envy:

11. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    се нервирав порано но сег многу ме боли газот...

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    Се смеам. :D Ништо повеќе.

13. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Понекогаш ми е мило ако некој се огледува на мене... :angel:
    ама ако претера во тоа,го решавам со разговор!! :)

14. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Не ми пречи, искрено. Порано, да. Не дека не се нервирам кога ќе видам некој што будала в лице ме правел додека сум му зборувал, а после месец, два, ако не и повеќе, откако сфатил што сум рекла ќе се фали несакде со новите светски откритиа што ги постигнал, па дури и мене ќе ми дојде и ќе ме советува... Фантастични се луѓево, многу оригинални ;)

15. blue.velvet

blue.velvet Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Пофалба за темата :) Ова е мојата реакција кога некој ме копира :puke: . Обично си премолчувам, за да видам до каде ќе тера тоа. Не им замерувам на тие што копираат, а ги жалам. За мене уникатноста е како предуслов за опстанок, бидејќи ако копираш - вечно ќе бидеш во сенка на оригиналот.

16. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Си кулирам.
    Очигледно тој шо ме копира ми завидува и сака да биде како мене.
    И ич не се сеќирам за таквите.Шо сакат нека си прават :smoke:

17. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    102
    Значи ме копираат бувално во се...во се ...ниту еден од моето друштво нема свое ЈАС.Се што правам јас мора да го прават и тие,каква музика`слушам јас таква и тие,што носам јас морра да го носат и тие...за таквите ссекогаш сум негативно расположена...неможам да сватам зошто не си го уклучат мозокот и не смислат нешто подобро од мојава идеа?

Ок нека ме копираат ама пак јас ке останам уникат аа тие ке бидат дупликат ;)

18. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    ејјјјјјјјјјјјјјј коа некој не копирам иде ми се да му залепам една и 5 пати да се заврте околу просторијата во која сме ама па и на крај на краиштата не сум 12 годишна и вејке не се нервирам толку ама порано ке пукнев од нервоза!11
    совет
    не се нервирајте туку на тај што ве копира плеснете му во лице пред сите па ако не го е срам друг пат па нека ве копира јас така правам!ееееееееееее у оваа група не спајгат тие што немааат срам!!!!!11

19. Dazzle

Dazzle Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    1.030
    Си викам - Damnnn, I'm good :lol:

20. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    хмм баш се наоѓам во таква ситуација последниве две недели...нека продолжи па ни јас самата незнам што ја очекува...ужасно ме нервира :@