Има многу такви...Порано им се нервирав.Сеа ...Тие што копираат единствено зошто ме нервираат е тоа што секој треба да си има свое Јас.Свој став и карактер и сам да си го гради за и понатаму во животот да има полза.Што ако копира цел живот некој?!Нема да го има посакуваниот Свој живот. Единствено поради ова ме нервираат ваквите особи.
Ме копираат, тоа секако.. Сепак , знам дека оној кој што ме копира.. нема свое лично ЈАС, не е оригинал и тоа значи дека сум поодобра од него, па сака да биде како мене )
го пастирам со јаки шамари ако решил/а да ме копира нек ме копира па колку и да ме копира неможе да ме ископира
Колку и да не сакам ама многу се нервирам. многу ми се случило на фејсбук. ќе си напишам некој статус и овие веднаш ама не поминале ни две минути ми го копираат статусот. многу се болниии.
Нешто што од секогаш ми пречело е тоа кога некој ме копира и ми ги презема идеите.Имам една другарка која секогаш ме копира и ми ги презема идеите,а мене тоа ужасно ме нервира
Ова со еден збор се вика "оболен". Да ме копира, изгледа нема свое ЈАС, а посебно копираат на фејзбук. Ќе ставам некој статус и ајде напад одма го ставиле на фејзбук. (на нивниот профил) и после од кога ќе им искоментираш крадла, копирач по 2 мин. статусиот го делетнала
Ако некој не копира--тоа значи дека вредиме и сме оригинални и уникатни во нешто.Всушност никој неможе да ме ископира бидејќи колку и да се обидува да го облече/напише/направи/рече истото како и јас не е тоа тоа.. оргиналната верзија се познава од далеку.Исто така мислам дека луѓето кои немаат свое копираат.Тој/таа може да те `копира` но ти го правиш тоа на единствен и свој начин.
Па ми се има случувано да ме копираат, во било што. Мразам кога ќе ме копира некој и онака си ужива ко да е негова идејата и сл. Меѓутоа не им се замарам, можат само да копираат и џабе им е затоа што се само бледа копија!! еве ви и една порака Копирај колку сакаш, ептен стара фора, можам да те средам со 2 збора.. срцка оздрави од таа пуста љубомора!
И кажувам на личноста дека ме нервира, дека треба да си има свој живот Пред некоја ден си купив патики , и денес и таа како моите си купила БРАБО БЕ и во лице и кажав КОПИРАЧ . И лани истото го направи и јас си купив патики и таа како моите Спојлер Се извинувам за Офф
Мразам кога ќе ме копира некој и онака си ужива и се фали како да е негова идејата па и уште провоцира кој е поубаво облечен кој смислил кој направил па и оној цинички израз и смеа ауу многу ме нервира а после насамо ме прашува ај за помош ај во град да си купам облека ај за ова она вака така ма ништо нема идеја во нејзе ниту креативност па и уште кога ќе се облече како мене како близначки да сме и не заебаваат другите ова е веќе болест и опседнатост се нервирам и незнам како да изреагирам само трпам во себе со години и на крај све ќе и кажам во лице и на крај ќе прекинам пријателство,лошо праам ама не можам да се сменам.
Не ми е гајле. Башимам таква сосетка и постојано ме копира. Скоро половина од се ми има ископирано. Па баш ми е гајле. МОЖЕ ДА ИМА ПОВЕЌЕ КОПИИ ПО ИМА САМО ЕДЕН ОРИГИНАЛ.
Смешно ми е кога некој ме копира. Воопшто не се нервирам за тоа. И мислам дека таквите луѓе се без карактер и свои ставови,па што праиш ти,мора да те повтори