Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што правите кога некој ве копира?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 8 јули 2010.

1. Maja.T

Maja.T Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Точно Lily52 и мене ме копира но други деца а не мојата најверна другарка.... :rofl: :rofl:

2. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    му наплаќам...
    и една ситација одам со другарка ми да си купи патики како моите(слични) и сега гледаме и она ги гледа и убави, :?: и јас си мислам во себе а да не ги земеш! ту лошотија :^)

3. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    и на мене ме копираат па ај не им се лутам, најчесто е заради љубомора, само кулирај си не се нервирај.. тоа е немаат свој живот.. :)

4. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Не се замарам..Значи,сака да биде како мене ;)

5. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    другарка ми со која сме нон стоп заедно си купи исти неколку исти фустани како моите,исти телефон,од мене виде почна марами да носи а не носеше,и последново значи јас бев во кошула бела со марама зелено-сина и фармерки на кафе и после неколку дена и таа се облече исто и веке беше ептен приметливо дека ме копира ама баш и не ми е гајле ниту и се лутам

6. Kikka.C19.20

Kikka.C19.20 Нов член

Се зачлени на:
    20 ноември 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    22
    Одам го предупредува ако не престане ќе биде лошо.Ако не разбере следува тепање... :devil: :devil: :devil:

7. Femina777

Femina777 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јуни 2013
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    236
    Така е ;)

8. lovebrazil

lovebrazil Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    78
    Многу агресивна бре девојче :lol: Немој и нас на форумов да не истепаш. :P

На Kikka.C19.20 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Јас имав другарка која буквално претеруваше во тоа, од стил до однесување, бидејќи немаше свое јас, додека пак јас сум комуникативна и сакам да бидам во центар на внимание, таа беше сосема спротивно и тој дел не успеа никогаш да го ископира. И да, веќе не се дружиме. :)

10. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.074
    Нема да премолчам.Тоа се личности кои функционираат праволиниски и немаат идеи за креативност. Совет до девојките што се жалат дека другарките го копираат нивниот стил е да не одат во шопинг со нив и да не се фалат што и од каде си купиле.Новата гардероба нека биде изненадување за "милите другарки".Со оваа постапка мојата недоверба кон другарките уште еднаш се потврдува :D

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. clock.pot

clock.pot Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    335
    Го сфаќам тоа како комплимент. Е сега ако претерува, нормално ќе ми смета. Сепак, не давам многу големо значење на таквото однесување. Можеби, едноставно, имаме ист вкус? :!:

12. gangstergirl

gangstergirl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2013
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    88
    Тие личности се многу несигурни. И јас бев таква порано. Но престанав со копирање кога почнав да си ја градам самодовербата. Помогнете им да си ја изградат својата и да се пронајдат себеси и евентуално ќе престанат да ве копираат.

13. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Не се замарам,дури смешно ми е :D
    Во таа ситуација тие што копираат изгледаат глупо, и како што вика clock.pot изгледа како комплимент.
    :)
    Имав една комшика што еден бенд не знаеше и од како ме адна на фб и почесто ме гледаше почна да носи маички и да се прави металка и изгледаше многу смешно :lol:

14. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Не се правам шмизла Јака, а и не се замарам со тоа кој ме сака. Али устата боље да си ја затнеш, Ако не сакаш од ѕид да се акнеш. Па Ајде сега дојди и пробај да ме допреш ...Само мила пази по пат да не се сопнеш. Копнееш по Тоа што не е твое, а што некад Било Моe!!

Го лепам статусот на ѕид на фејсбук и во загради пишувам "посветенкооо".
    И знаете ку*вичката одма капира дека е до неаа и повеќе не ме копира. :clap:

Не сериозно многу глупаво, ако те копираат значи побитна си од нив секако. Штом си немаат свое јас, и копираат други... не вреди да се замараш со такви.
    Донекаде е и комплимент, ама не. :wasntme:

15. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Си се гордеам со себе ха ха

16. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    ништо, што можам да направам :P

17. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Никој неможе да ме копира, зошто, сепак, ги нема моите карактеристики.

18. Ludaaaa

Ludaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Се гордеам со себе како што каЖа jloves ! :)

19. osmatetratka

osmatetratka Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    11
    Леле кај ја отвори темава кај ме запусти хаха. Е копирањето ми е една од најслабите точки што веднаш ме иритира. Многу често си посакувам некои работи на пример, сакам гитара,скејт,таква маица, ваква маица, таков дечко,ваков дечко било што значи и другарките и било кои личности дури и со тие што не праам муабет МЕ КОПИРААТ..поготово иам една другарка шо стилот и е никаков значи и карактерот и многу поразличен од мојот и од се мое и ми се праи тука некоја си бед грл ми става слики ми се занесуе а у живо е бубалица со розова маичка. Многу МНОГУ ме иритираат..а јас на пример ич нејкјам да копирам МРАЗАМ..мислам дека цел ден грдо кје се чувствувам коа кје се потсетам дека некој ми се дивел на нешто шо не е мое..ТАКА ДА, ми се чини ако уште некој ме покопира кје зеам глаата кје му ја делнам...Баш иам и една друга другарка кај шо ми се фрца мразела копирање воа ноа А СЕ ОД МЕНЕ КОПИРА.. некад и давам знаење дека ме копира од околу и свесна и за тоа и ем продолжуе и ем пак вика мразела ај мури си мислам тикво xД Значи тоа е тоа, ме иритира премногу и некои личности ем се свесни и гајле им е..си мислат нивни идеи се.. едино шо сум срекјна е шо ако не они барем ја знам дека се глупаци без идеи! :inlove: :inlove: :inlove:

20. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    Оригиналот е битен, се друго е само копија :D

На Saricko му/ѝ се допаѓа ова.