Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што правите кога некој ве копира?

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од OrdinaryGirl, 8 јули 2010.

1. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Јас сум уникат,ти си само мој дупликат ;)

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Кулирам и не се замарам, затоа што еден е оргиналот ! :D :*

3. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    Искрено си правам ваква фаца |( и си кулирам..и си викам во мозокот Копирај колку сакаш,ама никогаш нема да бидиш она што сум јас! ;) :devil:

4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.054
    Допаѓања:
    12.497
    Ми се има случено да позајмам напишани состави по македонски на школска чисто да прочита како треба да изгледа еден есеј.Оваа си ги сликнала сите три состави и пред да правиме и ги побарав да ги прочитам нејзините, и што да видам-исти од збор до збор,само инверзии во речениците.И кажав на професорката,зашто претходно ги беше прочитала сите мои состави,рече ќе видам јас што е работава.Наредниот час веднаш ги добивме писмените,и доаѓа да се читаат баш нашите состави како најдобри, и замислете моите обвиненија биле неосновани :|

Исто, дури и полошо ми се случи со екстерново,(пак истата девојка) ми ги сликнала одговорите,па и слика на фб ставила,демек многу се измачила :fubar:

Дај не се китете со туѓ успех. :geek:
    Колку очајно |(

:!: Џабе си барам правда кога никаде нема.Така било и отсекогаш ќе биде. :emo:

5. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    не се нервирајте кога некој ве копира тоа е бидејќи му се допаѓа вашиот стил и ве обожава .ххах :*

6. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Па ќе му префрлам цело време или ќе го провоцирам :P

7. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.911
    Допаѓања:
    33.430
    Си уживам и едноставно не ни ги регистрирам. :D

8. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Не се замарам воопшто, сигурно тој што ме копира неможе да биде во целосност она што сум јас вистински ;)

9. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.228
    Допаѓања:
    13.202
    Колку сакаат нека копираат, не можат да бидат како јас. :)

10. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Значи тоа со писмената истоо :@

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Ништо не правам, си терам.Нека ме копираат колку сакаат.Тоа е кога немаат свое јас. :)

12. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Nisto,ignoriram..toa e znak deka sakaat da bidat kako vas,a neznaat deka izleguvaat smesni...:) ii neznaat deka nema nisto poubavo od toa da imate sopstveno jas,sopstven stil i nacin na odnesuvanje :)ali jbg neznaat povekjeto tuku samo znaat da ljubomorat i da ve gledaat so zavist :D

13. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Ништо освен насмевка, :D
    Се артисти денес, ама ретко кој е за оскар. :D

14. Strumfeta17

Strumfeta17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2013
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    132
    За да ве копира некој треба прво да имате свој изграден стил и да сте некој и нешто, неможе клинка нна моја возраст да каже дека некоја другарка ја копира затоа што и он купила иста маица или хеланки од Бит Пазар. или ако ја носите косата во репче и сега сите што имаат репче вас ве копираат. За да ве копираат треба да седнете да смислите нешто, или да искреирате нешто што ќе биде ваш стил па тогаш да кажете дека ве копираат, а не со општи работи достапни на тезги да тврдите дека сте оригинални и дека некој ве копира.
    Мислам дека тоа дека некој не копира некако како да си го потхрануваме егото со тоа и си даваме важнос бидејки реално повеќете сме толку небитнио ликови што е смешно да помислиш а камоли кажеш дека некој не копира.
    Да повторам, за да те копира некој треба да бидеш оригинален, да си некој и нешто, и тоа да ти е заштитено или во најмала рака препознатливо само за тебе.
    Гледам овде сите се копирани, никој не рече дека он/а копира некого, па тогаш кој копира?

На danniela5 и cinderella93 им се допаѓа ова.
  15. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.094
    Допаѓања:
    26.937
    Оваа зима едно девојче си купило чизми (па кој нема зима беше).Јас долго се мислев и си купив.Беа средно високи сиви.Значи јас знаев дека таа има жолти чизми.И потоа гледам како моите и си велам па океј се случува.Девојчето е малку повише финански повисоко од мене.Мислам дека во овој случај ни јас не ја копирав ни таа мене.СЛУЧАЈНОСТ.А да ве копира некој треба да имате слични карактеристики во карактерите,манирите навиките и обичаите.(Јас така мислам).

16. In-love

In-love Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    39
    Ништо.Не ми е толку гајле.Баш треба да се гордеа со тоа.Значи,некому јас сум пример.Тоа не треба негативно да го сфатам.Тоа е позитивна работа.

17. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Ако енкој се облекува како мене,тоа не ме нервира многу.Но,кога некој ги превзема моите идеи... :@

18. Loss

Loss Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    14
    Ништо не правам, само ќе и се насмејам.
    Со тоа покажуваат како прво дека немаат сопствено ЈАС!

19. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Тоа ме нервира,но ако станува збор за облека исто така ме нервира но ќутам и си векам дека немаат свој вкус па мора да копираат.

20. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    До сега не сум сретнала некој што ме копирал. Ако другарката ја купила истата маичка или патики напротив тоа не ми пречи радосна сум значи и да допаднало тоа како се облекувам. На крај краишта таа маичка не е за само јас да ја купам ја има во трговски, бутик или пазар и може секој да ја купи, и се допаднала ја купила не гледам проблем. Исто и за однесување. Ако ме копира со однесувањето колку време може да ме копира ден или два. Неможе вечно да глуми.