Zolva mi me kopira ponekogas xD eve posleden primer . Si kupiv farmerki iscepeni samo na kolenoto . Utredenta kupi isti takvi , samo jas crni taa bordo . Porano me kopiraa mnogu cesto , bidejki imav lezeren , ama ubav i udoben stil . Me iritira koga nekoj me kopira do posledno parce obleka , do posledna linija na sminkanje , do posleden pramen na kosata . Ama si kjutam i si teram . Neka kopiraat dodeka ne si najdat popametna rabota
Според мое мислење мислам дека треба да ви ја зголеми самодовербата,отколку да ви пречи. Нека копира нема што мене да ме иритира, облеката на секој различно стои, предметите кај секого не се оставени да фаќаат прашина . Така да само игнорирање и ценење на вашиот уникатен избор.
Хм, се обидувам да се сетам ама сем брачеда ми и тоа не е копирање туку ист вкус, и секогаш ми вели „Еј ќе се налутиш ако купам ваква маичка?“ и онака ја гледам „Ова сериозно прашваш? Ако те бенд. купвај.“, а со другите реално бар за алишта имам поразличен вкус па многу ретко некој да ме ископира, а и да го направи тоа искрено гајле ми е. Како им е убо нека си прат.
Ne se zamaram za toa.Mozebi imame ist vkus. I samo zenite se zamaraat a mazite nikogas. I posle ne sme bile komplicirani,ma nemoj
Ме насмеавте со темава. Имам другарка која години наназад ме копира во обувките. Кога ќе ги види на мене ме прашува кај сум ги купила, и во рок од 48 часа она ги купува истите. Е сеа многу ми е смешна ситуацијата кога купуваме исти сандали. Јас носам помал број и имам пократки прсти и нормално поубаво ми стојат отворени сандали, а она има стапало од пола метар со долги прсти и кога ќе ги облече прстите и излегуваат надвор, и мерат температура на асфалтот. Али битно е и таа да има исти. Инаку ништо не правам во врска со тоа, не сум и спомнала ама гледам дека останатите од друштвото и околината приметуваат и смешно е некако.
Па се замарам и не ама сепак знам да се изнервирам од прва рака па после тоа ми поминува и мнг ми е гајле.
Па се замарам и не ама сепак знам да се изнервирам од прва рака па после тоа ми поминува и мнг ми е гајле. Ме импонира таква некоја постапка.
Деее, денеска едно нешто искочи нобо ајде ситеее...Униформи! Значи тогаш се некој некого копира.И сега реално за нешто секој добие идеа дали од позната пејачка глумицаитн и што сега ние ја копораме Ако ме види Lana Del Rey готоа сум, ќе го јадам, каков плагијат сум
Порано се нервирав многу, сега не се замарам до толку но сепак и не ми е баш сеедно. Но викаат дека ако те копираат значи правиш нешто добро А кога се работи за некој тренд што го имаат сите, јас никогаш не сум била дел, сакам да сум различна а кога ќе купам нешто тоа да е повеќе безвременско.
Не се замарам. Кој што сака нека носи. Секој има видено некогаш за нешто или добил идеја зс нешто од некого, интернет, списание. А и денес едно ново излезе дека е тренд ајде сите униформи, тренди фризури, накит и тн.. Ако некој купил исто како вас или се облекол исто незнам што толку значење би му придавале на тоа. Се секавам еднаш во 8 одд една школска напраи иста фризура како мене. Си мислев ептен сум јака. За среќа помина тоа.
Колку суетен мораш да бидеш да мислиш дека некој те копира во општество во кое буквално се што не опкружува е копија на нешто друго? Сите се копираме меѓусебе, не си земам за право да бидам special snowflake ако забележам сличност помеѓу мене и друга индивидуа.