Не наидов на ваква тема па решив да ве прашам, ако ви е интересна одговарајте. Ако не чини- канта. Еве јас за мене да си кажам, менувам влошки кај мене во соба наместо во wc Си го чепкам носето, си ги фаќам и проверувам какви ми се градите и задникот, правам фаци пред огледало, вежбам, денсам итн.
Најчесто пуштам гласна музика,некогаш потпевнувам (пред други луѓе никогаш,гласот ми е крш), вежбам акорди кога нема никој(да не чуе некој кога грешам,не звучи баш убаво ).
Веројатно истите работи што ги наведе Битер освен тоа со менувањето влошка во соба не го правам, се останато да и уште многу нешта кои се сметаат за непристојни и кога ќе видим дека некој ги прави се згрозуваме иако и сами ги правиме. Но мене од ова што правиме кога никој не не гледа поинтересно ми е дали некогаш ви се случило на јавно место да се исклучите скроз и да направите некоја од оние работи кои се сметаат за непристојни како што се, чепкање нос, душкање под пазуви... Ни тоа во некоја друга тема и во соодветна тема.
Најчесто правам концерти со пресоблекување по неколку пати. Концертот секако вклучува пеење и играње. Знам често да се гледам во огледало и да се анализирам. Порано се сеќавам си зборев сама со себе и тоа на шпански?!?!