Пијам чај, разгледувам низ форумов и играм pick a pet. Не е доцна навечер, мене сабајле ме фати, ама кога не можам да заспијам џабе се мачам...
Пеам додека ме држи гласот,танцувам. Некогаш си плачам,читам на фемина.си правам за јадење. Трачарам на фб.во суштина секогаш нешто различно
Си чепкам по facebook,гледам клипчиња на youtube,некогаш гледам некое филмче,знам често да се глупирам со сестра ми а кога сум многу расположена се лакирам ...па тоа е
Седaм нa фб, пo фoрумoв, гледaм филмoви, јaдaм, a aкo не сум рaспoлoженa лежaм вo темницa и слушaм музикa, или еднoстaвнo сaмo лежaм и рaзмислувaм, Alone With My Lonelyness.
тоа е секоја вечер бидејќи имам проблеми да заспијам, гледам телевизија, се потсетувам на моменти, јадам, и така се додека не заспијам околу 4часот...
Zenska SIMS vo PC ja imas ili ? Inaku jas ja imav vo pc pa ja izbrisav a pred toa ne znam od ja zedov ne se sekjavam ali znam deka ja instalirav i sea sakam pak da si ja vratam ama nemam CD da instaliram.. ?????
Да у ПЦ ја имам, ја симнав од нет. Имаше видео со инструкции како да ја симнеш ама повлечено е видеото. Еве ти ја темата за СИМС разгледај како би можела да ја симнеш.
Пред тоа не толку, ама кога почна зимскиов распуст па навака ко ноќна птица сум, навечер можам да правам се, се што требало да правам преку ден кога сум мртва уморна и ништо не ми се прави. Останувам до 2-3 по полноќ и наутро до 12 неможам да се разбудам. Баш петокот го загледав Флешпоинт-ко за мене направено. Ако не тоа, гледам некој филм, ретко на компјутер во ова време. Е, утрово 9:30 фатив, со големи тешкотии, си реков ај да станам, не секое утро сум сама + хемијата ме чека и..