Гледам телевизија, најчесто некој филм, седам на интернет или читам некоја книга. Порано седев и на Фемина до раните утрински часови, ама сега веќе не.
Еден форум, друг форум, трет форум Се зезам. Дремам тука, ако не сум тука значи имам 2 милиони хартии, документи, брошури, флаери и чуда за правење. А додека тоа правам, моментално од нет сите сезони на НЦИС ЛА ги СЛУШАМ. Не ги гледам, нека си врти видеото, немам време за гледање хаха
Најчесто сум по интернет,гледам некој филм најчесто серии,шетам по форуми,гледам видеа на youtube понекогаш читам и книга ..........
Фејсбук, Фемина, Твитер, Инстаграм, Снапчет... На јутуб видеа гледам, на Дуолинго шпански учам. И секако серии еден тоооооон гледам.
Па ќе си направам кафе,во голема чаша..И нешто за грицкање и на Фемина по форумот читам.Па некои смешни видеа гледам,некој филм и така.
Слушам музика,гледам филм или некоја криминалистичка серија на тв,зборувам на телефон,седам на фб и инста итн..
Обично гледам филм или филмови (обожавам night кога имам време) - нема подобра релаксација од ова (после секс нормално хаха)!, гледам видеа на youtube, седам на фемина, евентуално работам (late night work ouuu yeah I enjoy it ), размислувам за животот и правам планови што/како итн. на краток и долг рок, често знам и порничи да гледам итн. Има многу работи што ги правам кога останувам до доцна навечер, а тоа е прилично често.