Што правите кога сте сами дома?

Discussion in 'Слободно време' started by Silverty, Dec 20, 2009.

1. Hiii

Hiii Популарен член

си седнувам на компјутер а до мене благо и нес ,манијачам по профили на машки на фб :D откако ќе ми здосади ја вагам сета гардероба и си испробувам разни комбинации (уживам во тоа) а и куќата ече од музика додека јас си правам ревии а во последно време пробувам колку добро би можела да танцувам на штикли (ќе го правам тоа додека не скршам некои :lol: )

2. traktorska.guma

traktorska.guma Истакнат член

volume up, пуштам нешто јако за "денсање"... се "тресам" низ станот едно 50тина минути, потоа легнувам на креветот, си лежам и лежам... и после 10 минути откако ја исцедив негативната енергија, му ѕвонам на некој другар, го канам на кафе, се смееме до солзи и се враќаат моите.... :D:D:D

3. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Пеам вристам на цел глас :D играм понекогас се сетам полугола со некои 4удни маски за лице и тело :lol: си правам муабет со самата себе и тоа на глас (имасе една група на фб си зборам сама па да обозавам интелигентни разговори со интелектуални лугје :rofl: ) едноставно некој ке ме направи тотално скрената да ме гледа и СЛУСА :) и на крај ко си дојдат моите демек книга си 4итам таква сум ја примерна :D

4. qqq

qqq Истакнат член

обожавам коа сум сама дома..а и често сум..моите на работа до 5..јас сама..цигарче кафе музика..а коа сум поише денови сама(а не сум многу често) обично иам некоја другарка на спиење..се смееме,играме..:)

5. Elina

Elina Истакнат член

Се одмарам :D се зависи од моето расположение ако сум баш расположена тогаш пуштам гласно музика и денсам низ соба(а во зависност од кореографијата можам да стигнам и до дневна :rofl: ) а ако не сум нешто баш расположена за ова си земам лист и пенкало,нес кафенце и со тивка музика ги искажувам моите чувства во пишана форма :)

6. Tanny

Tanny Популарен член

- ааааааа...најубаво нештоо :)
    понекогаш кога сум сама дома ги викаам другарките и правиме лудницаа.. :lol:
    или паак седам на компјутерот и испукуваам глас до даска ! :D :P

7. emma-chan

emma-chan Истакнат член

Музика, музика и само музика, ретко некој филм :D

8. martincencee

martincencee Истакнат член

Епа ете вечер сама ќе бидам дома и почнувам да си ги собирам уште од сега другарките кај мене...ке си правиме ladies night! :lol: :dance:

Rock-a-Fella likes this.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Викам друштво, седиме до доцна, пиеме кафе, јадеме мнооооогу торта, се смееме... откако ќе заминат се обесувам на компјутер и таа вечер спиењето го изоставам :tmi:

10. cruella.devil

cruella.devil Истакнат член

аххх едвај чекам да дојде времето кмога сум сама...си земам шминките и си се шлакам после земам лаковите и си ги шлакам никтите па си праам фризури се релаксирам во топла купка и на крај си викам друштвенце и дома праиме журка и цел стан ми е преизвртен...:P

11. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

ПУШТАМ ГЛАСНА МУЗИКАААА :l:
    експериментирам во кујната :D
    зборувам на телефон со саати :angel:
    хмм... тоа :lol:

12. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се што не правам кога моите се дома. :D Редовно си денсам по долна облека на музика пуштена до даска, да ме снима некој ќе се згази од смеење (пу, пу, скраја да е) :tmi: Инаку зависи од расположение и од тоа колку време сум сама. Некогаш знам едноставно да се релаксирам во када и потоа следуваат сите женски третмани, друг пат знам да организирам забава со најблиските другарки, трет пат знам да ги изненадам моите и да исчистам нешто (!) :!: Кога - како :)

13. firequeenn

firequeenn Популарен член

Па скоро истите работи што ги правам кога моите се дома : слободна сум пред моите , нема тајни меѓу нас кога сме во домот :) немам некое скриено богатство или таен сеф :D

14. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Секогаш ама баш секогаш си пуштам гласна музика. Тоа ми е ритуал. :)
    Или ги викам другарките на кафе.

15. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Тогаш ми е најпогодена да се изнаспијам,после кафе,цигарче,музика вкраај или пак некое филмче :D

16. Night.Wish

Night.Wish Истакнат член

И јас скроз исто. :) Најубаво ми е кога си денсам по гаќи и маица :rofl: :rofl:

17. Doris-Sk

Doris-Sk Истакнат член

со еден збор УЖИВАМ :rofl:

18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Си пуштам музика, си уживам, ја викам комшиката на кафе и трачариме :) :D :D

19. dankee

dankee Популарен член

Пуштам музика до даска скокам си замислувам едностано уживам а на комшиите тогаш денот им е катастрофа бидејки цело мало трешти :lol:

20. Dulce

Dulce Истакнат член

Пуштам музика и пеам ... играм :$ Да ме гледа некој ке се изнасмее :lol: