си седнувам на компјутер а до мене благо и нес ,манијачам по профили на машки на фб откако ќе ми здосади ја вагам сета гардероба и си испробувам разни комбинации (уживам во тоа) а и куќата ече од музика додека јас си правам ревии а во последно време пробувам колку добро би можела да танцувам на штикли (ќе го правам тоа додека не скршам некои )
volume up, пуштам нешто јако за "денсање"... се "тресам" низ станот едно 50тина минути, потоа легнувам на креветот, си лежам и лежам... и после 10 минути откако ја исцедив негативната енергија, му ѕвонам на некој другар, го канам на кафе, се смееме до солзи и се враќаат моите....
Пеам вристам на цел глас играм понекогас се сетам полугола со некои 4удни маски за лице и тело си правам муабет со самата себе и тоа на глас (имасе една група на фб си зборам сама па да обозавам интелигентни разговори со интелектуални лугје ) едноставно некој ке ме направи тотално скрената да ме гледа и СЛУСА и на крај ко си дојдат моите демек книга си 4итам таква сум ја примерна
обожавам коа сум сама дома..а и често сум..моите на работа до 5..јас сама..цигарче кафе музика..а коа сум поише денови сама(а не сум многу често) обично иам некоја другарка на спиење..се смееме,играме..
Се одмарам се зависи од моето расположение ако сум баш расположена тогаш пуштам гласно музика и денсам низ соба(а во зависност од кореографијата можам да стигнам и до дневна ) а ако не сум нешто баш расположена за ова си земам лист и пенкало,нес кафенце и со тивка музика ги искажувам моите чувства во пишана форма
- ааааааа...најубаво нештоо понекогаш кога сум сама дома ги викаам другарките и правиме лудницаа.. или паак седам на компјутерот и испукуваам глас до даска !
Епа ете вечер сама ќе бидам дома и почнувам да си ги собирам уште од сега другарките кај мене...ке си правиме ladies night!
Викам друштво, седиме до доцна, пиеме кафе, јадеме мнооооогу торта, се смееме... откако ќе заминат се обесувам на компјутер и таа вечер спиењето го изоставам
аххх едвај чекам да дојде времето кмога сум сама...си земам шминките и си се шлакам после земам лаковите и си ги шлакам никтите па си праам фризури се релаксирам во топла купка и на крај си викам друштвенце и дома праиме журка и цел стан ми е преизвртен...
Се што не правам кога моите се дома. Редовно си денсам по долна облека на музика пуштена до даска, да ме снима некој ќе се згази од смеење (пу, пу, скраја да е) Инаку зависи од расположение и од тоа колку време сум сама. Некогаш знам едноставно да се релаксирам во када и потоа следуваат сите женски третмани, друг пат знам да организирам забава со најблиските другарки, трет пат знам да ги изненадам моите и да исчистам нешто (!) Кога - како
Па скоро истите работи што ги правам кога моите се дома : слободна сум пред моите , нема тајни меѓу нас кога сме во домот немам некое скриено богатство или таен сеф
Пуштам музика до даска скокам си замислувам едностано уживам а на комшиите тогаш денот им е катастрофа бидејки цело мало трешти