си спијаммммм. па потоа кафенце сама си пијам пред компјутер, со добро избрана музика , кога не ме мрзи подрасчистам по куќава, испробувам алишта....па тоа во глобала
Музика до даскаааа и тоа некои Ex Ju хитови .... Обавезно некои женски третмани за разубавување, а знам и да искључам тел да не ме замараат па си пичам до даске
Уживам кога сум сама .... Најмногу сакам да си правам купка домот го претворам во Силуете Се туширам или слично , си ја фенирам косата пуштам музика до 100 танцувам и се глупирам , може ваму таму да зготвам нешто ама ептен едноставно ,читкам некоја добра книга или списание,или затемнувам и уживам во тишината размислувам за она што следи или еднноставно го пуштам мозокот на заслужен одмор ,чаша вино или нешто друго алкохолно .... Пробувам разни комбинации облеки штикли .... Се на се супер си поминувам
знам да си направам нешто вкусно за јадење, огромно кафе по моја мерка, читам нешто забавно на нет, пуштам чил аут музика... ехее важно никогаш не ми е досадно секогаш се наоѓа по нешто, зависи што ми треба во моментот
Уживам кога сум сама дома, станувам кога сакам а не кога морам, не мора да чистам и готвам, не мора ама баш ништо да правам,никој не ме запрашува ,никому не одговарам,значи кафенце...некој лесен ручек..дремење на нет колку сакам..и добра книга за попладневни часови.. Е да, ама ретко се случува за жал..
Уф, јас не знам да седнам и да не правам ништо. Ако треба и ке учам тоа што сум научила и ке средувам по дома само да не се чувствувам безкорисно. А и исто така обожавам да читам книги. А може и на прошетка да излезам па вечер дома другарки да викнам.
Ахааа,кога сум сама домаами е најубаво седам на ком пуштам музика до даске пеам на цел глас(тешко на комшиите)абе уживанции
Си уживам, слушам музика, ги гледам моите омилени серии, си правам маски за лице, си правам комбинации на облека, правам јадење итн...
Најчесто пејам.. микрофонот ми е јажето за скокање и се пзамислубам како да сум на сцена (I wanna be a star! )
[size=150[/size] Кога сум сама дома пробувам да се опуштам со добра музика,да си направам нешто добро за јадење,да прочитам некоја книга на мира..да се облекувам пред огледало,да гледам некој добар филм,да пеамм,Уживаааам))
пуѓтам гласна музика се соблекувам на долен веш и танцувам....играм по некој си мој стил.....многу ми е забавно
Музика до даска и играм додека не ме здоболат нозете, ако не гледам филм , читам книга или се занимавам со некои глупости во соба
Кулирам,во секоја смисла на зборот. Уживам во осаменоста,не канам никој. Пуштам музика до граница на реметење на јавен ред и мир ,скокам , денсам ,чепкам по споменари , се кикотам сама ко будала ,си играм со мачето...И ред други работи ...