Седам на комм се дури не си дојди некој..и слушам музика од комшиите...не за друго..јас да не трошам нет на јутјуб!
Гледам низ прозорец дали заминале и откако ќе се осигурам, далечинското во рака, DVDто на max, фрлам пижамите, ги вадам сите можни алишта од плакар, и уз музика , играње, пеење, си правам комбинации. Yeah boy! После добри 2 часа ќе се уморам и правец пред компјутер.
исто и јас како Scar.Tissue гледам преку прозор додека отидат и одма титкам на дечко ми да ми се јави по цел саат ззбориме телфоните ни загреваат
Најчесто сум пред компјутер, или пак ќе си пуштам музика и си играм Ако имам некое ново парче облека ќе се облакам, ќе комбинирам... понекогаш од досада ќе фатам и да се шминкам , правам некои експерименти и сл. глупости
Се обидувам на раат да изгледам некој филм, а потоа добијам грижа на совест, дека сум можела некоја покорисна работа да направам. Од кога си го реновиравме купатилото, знам да си легнам во када и да си уживам...е за тоа не се каам
посветувам време на себе,уживам во тишината (или прегласната музика-зависно од расположение ),го викам дечко ми на целодневни гости,а на крајот на денот со уште друштво уживаме во пријателски домашен амбиент.
Некој порнич? хахаха just kidding. Обично слушам музика мнооогу гласно, доаѓа дечко ми, нон стоп грицкам нешто ии филмчиња или пак денсање на ептен гласната музика х) (Во некои случаи и вежбам на гаќи и прслук)
Ехеее.. Пуштам музиче, може да заиграм-може и не, пеам колку што ме држи гласот(пустите ми комшии ), трчам низ куќа со кутрето, ако сум ептен расположена ќе зачистам низ дома, си го средувам плакарот, некогаш знам и да повежбам малку И ред други работи..Вистинското прашање би било што не правам?
си слушам музика и уживам си фантазирам, понекогаш си гледам филмчиња со друштвото или сама, пуканки ехеее супер забава не дека ова не го правам кога не сум сама, ама кога сум сама поинтересно ми е
скоро секој ден сум сама, така да,со дечко ми кај мене,на пц дремеме,музика слушаме,а кога сум скрос сама,музика гласна пуштена,се бањам,си се шеткам дома по долна облека и така х)