Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што правите кога сте сами дома?

Дискусија во 'Слободно време' започната од Silverty, 20 декември 2009.

1. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    обожавам да сум дома сама...да можам сама би живеела...иначе па што правам?! пуштам музика (конечно не на слушалки), некогаш гледам некои секси сцении од филмовии :) едноставно уживам

2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Слушам музика,си седам на компјутер,се што правам и кога моите се дома.

А порано имав навика да си го земам далинското и да пеам на цел глас или пак да пуштам музика и да пеам плејбек :lol: .

3. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    вежбам аеробик и пилатес,се туширам и потоа слушам една иста песна на-рипит- едно милион пати :D

4. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Си варам кафе, си пуштам музика, ком во скут и си уживам пиејки кафе без никој да ме вознемирува. Ретки се овие моменти ама ги обожавам :inlove:

5. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Пуштам гласна музика, ако сум сигурна дека нема да пристигне тато брзо дома си варам кафе и палам цигарче, вежбам Тае Бо, ако ми е дојдено до муабет си ги викам другарките или братучедките. Најубаво е. Искрено едвај чекам да бидам студент заради таа слобода :D

6. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Пуштам музика најгласно што можам. Пеам (читај: се дерам) на цел глас, играм, се глупирам, некогаш друштвото ќе го викам и така. Најјако е да си хоум алоун. :rock: :D

7. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    си слушам музика ,викам другарка ми и беснееме :D

8. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    епаа,зависи до моето расположение :D понекогаш едвај чекам да бидам сама за да си се изнаплачам,а понекогаш си пуштам музика и си танцувам до бескрај :D

9. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    EVERYBODY DANCE NOW :music: :pizza: :smoke: :*: :ninja: :d: :beer: :^: :bug: :f:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Многу ретко сум сама дома и затоа често се жалам дека немам мир и приватност во оваа куќа.

И сигурно причината за трескањето врати и веќе три скршени глувчиња се поради тоа шо често се гледаме дома. И маани тоа, сите во пубертет... :|

Во ретките денови кога сум сама си го викам љубовникот 8)
    Океј начин да се прослави со тоа што нема да бидам сама :D Дури знам и нешто за јадење да му спремам, па да бидам културна: Сакаш ли сок или домашно вино? :^) Ќе спремам чиниичка со нешто блачко, ќе му ја доближам до главата: А нешто блачко сакаш ли? :angel:

Главната прослава е најчесто во креветот, каде тој се осмелува да праша: а Босилка? :^)
    -Остај ја баба ми на мира бре, сами смеее јеј ^_^

На LilBaby, tweety26 и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  11. FashionMonster

FashionMonster Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    67
    Па си уживам никој не ме замара, а кога сме со сестра ми сами тогаш ја отвараме книгата за рецепти на мајка ми и пробуваме да зготвиме нешто, до сеа ни успеале само шпагети другото моравме да го фрлиме :lol:

12. slim

slim Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    8
    Со оглед на тоа дека зивеам сама,кога сакам да сум сама,сама го исклуцувам телефонот цитам се излезувам па седнувам на нет,сијам на рака облека(хоби)

13. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сега сум сама дома,не отидов на училиште,се ослободив и си седам дома.
    Да ми се згрее собата и ке се депилирам и ке си ставам чајче а во позадина ке си пуштам музика и ке си уживам.
    После се тоа ке земам да учам ...(па не е се така совршено) :x

14. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    ууууу обожавам кога сум сама дома :inlove:
    обично си седам на компјутер си пуштам некое разиграно музиче и си танцуваам 8)

15. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Ох, кој баксуз сум јас на оваа тема. :doh:
    Имам останато дома само 3 пати, кога баба одеше да размени чек, и тоа само на 2-3 сати.
    Епа, во тие моменти си пуштам гласна музика, пејам и играм, танцувам, како сакате наречете го. :D
    Тоа неможам инаку да го правам бидејќи им тропам многу долу во дневната, а тие неможат да го поднесат тоа. Па затоа тогаш ќе се изнаиграм и ќе се испотам и тоа убаво.
    Потоа еден туш и како нова сум. :rofl:

16. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    72
    собата под клуч музика до даска и си уживам :D или па некое филмче ке си пуштам зависи од расположението

17. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Истото што го правам и кога има некој дома, не ми прави некоја разлика, (можам да си играм во моја соба, си пуштам гласна музика и во моја соба и дневна, можам да гледам филм и кога не сум сама итн да не набројувам се) . Освен можеби што можам да си се шеткам разголена. Се друго не ми е проблем кога и моите се тука (т.е. само едниот родител ми е тука, двајцата се само навечер пред спиење, така е направено со смените). :)

18. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Од кога ќе ги испратам моите со злобна насмевка, си викам во себе итс парти тааајм, и се упатувам право во соба. Се пушта музика по желба, најчесто нешто сексилишс и се игра стриптиз. Потоа, си облакам штикли, и си шетам некое време по долен веш и штикли. Следува најубавото шминкање за цела недела, секако кога нема да излегувам |( , фризурче некое убаво и си правам фешн шоу. После тоа следат ритуали на бришење шминка, третмани на лице, капење и враќање во нормала.
    Зависно од расположение и по некој порнич се глеа :lol:

Епа исто ко 7мо одделенка сум кога сум сама дома, само што не го пишувам споменарот веќе :D

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  19. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Во какво стање сум, така и се понашам кога сум сама дома.
    Не се случува тоа често, ама се случува.

Најчесто, палам цигара на тараса пошто дома не пушам никогаш.
    Баш онака ѓаволски осмех на лице, и чурам на раат.

После, ќе рокнам некоја песна доста јако, од комшии немам гајле, во куќа сум па се разбираме. :D
    Ќе се обидам да ја доловам песната како оригиналот, и откако добро ќе се изнавикам и притоа ќе фатам некои асални тонови кои не наликуваат на „колење свиња“ се радувам као да сум го освоила Мон Еверест, и ја пуштам пак истата песна, и се обидувам да ја интерпретирам подобро.
    После следува некоја „shake that ass“ песна и заводливо се тресам као тресалица.
    Така да, воглавно, имам солистички концерти кога сум сама дома. Ама апла солистички.

Трето но и најретко, облакам штикли, ќе се дотерам за мојот сценски настап, и пак завивам.

20. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Најчесто играм стомачен танц, пеам, гледам филмови или со другарки на трач-муабет :Р