Абе журки праам дома . Пошо многу ретко се дешава да останам ден два сама дома (или повеке) гледам тоа време да го искористам најубаво што можам.
Хааххаахха истотооо!!!!Тука ќе ги додадам и сите можни домашни третмани за нега на лице и тело и гледање филмови во неограничен број
Уживам некако како да ми паѓа камен од срцево хехехех .Ги правам омилените јадења,останувам час и нешто во купатило (конечно средување без нервози од домашните животни ),пробувам некои комбинации за облека онака независна и спокојна се шеткам пред огледало
си го посветувам времето на себе си праам различни третмани,тоа дека си пеам многу нормално не пеам само кога сум сама јас ,ако повеќе дена сум сама може и другарка ми да ја викнам на спиење и си праиме пижама парти xD
Jaс па никогаш не сум ги сфаќала тие што викаат дека дома прават журки, мурки и не знам што. Дали е до мене не знам, кога сум сама дома правам исто што и кога не сум. Седам на лап-топ, читам, пијам чај, учам. Единствено да викнам друштво на филм ама па тоа било кога го правам... Не знам да искористам време изгледа. Антисоцијално човече, што ке правиш...
Вежбам, пејам, читам, чистам, а кога сум супер расположена се глупирам , бидејќи тоа мнооооооооооогу ме опушта, а некако е и забавно. Нз ни jaс зошто.
Зависи и до расположението Доколку сум среќна едно кафенце музика пеење опуштање.. абе животт ... а кога сум онака нерасположена и сама дома .. музика пак секако ии ќе си ја истурам нервозата некако додека се вратат моите..
Hајчесто ке се нацртам пред огледало,и си се шминкам,пробувам новите сенки,се учам како да ставам ајлајнер итн