Маски за лице, коса, тело... пуканки , кокакола ,чоколадо и некој добар филм а може и друштото да си го викнам па правиме лудницаа
Кога сум сама дома многу ми се работи навистина ви кажувам не знам зошто така ама прво се си средам по дома и после одам некаде или едноставно пред пц.
Слушам гласна музика, растурам по станот си ги фрлам алиштата кај ке ми текне, си правам секакви јадења без никој да ми труби над главата вака требало така требало, си гледам филмчиња полу гола уживам многу ама мноооооогу сакам кога сум сама дома а да и многу гласно зборам и седам пред ТВ или Комп. додека не се раздени
Си пуштам музика и играм како луда се кршам стомачни танцови или си вежбам аеробик потоа ќе си се искапам и си се шетам низ дома гола по гаќи и прслук,се сончам на тераса ... си пеам на цел глас ќе си викнам некоја другарка кафенце ова она обожавам кога сум сама//
Пуштам караоке и си пеаам... по можност и пред огледало изведувајќи некојси сценски настап....лудници
Се што не правам кога не сум сама Најчесто со кафе сум пред компјутер и по интернетов се забавувам или читам книга на мир. Во спротивен случај се негувам себеси и танцувам на гласна музика.
Кога сум весела,музика (секако весели,не тажни,претежно англиски и италијански песни ) и на најако пуштам пеам играм а кога сум тажна пак пуштам тажни љубовни песни (и си плачам на раат ) Или пак читам книга на раат!
По убо од тоа да сум сама дома нема..Па јас облекувам гламурозни фустани,си ја викам другарката,малце на компјутер и така ми поминува времето си правам јадење без везе се шминкам,фризура си правам и така интересно ми мине времето Само едно не би ти препорачила да не гледаш хорор флм зашо подоцна кога си сама дома и мислиш дека некој има внатре
Збеснувам. Ова не ми е ништо ново или интересно, затоа што секој ден се случува, до 17ч сама, ќе се мрднам веќе Инаку како помала ми беше интересно дома сама т.е. како и секој тинејџер уживав во тие моменти. Само тогаш учев(од инат, да не ме гледаат како учам), ако бевме слободни со другарки уживавме по цели денови.....
Пуштам гласна музика и играм и скокам пред огледало зависи од расположение некогаш и стриптиз си правам сама на себе. Претежно сум само по долна облека нормално ако е топло времето. Си пијам кафе на раат. Со еден збор најубаво ми е кога сум дома сама
ретко сум сама дома ама ништо посебно што не го правам и кога има некој дома ете пример си седам пред комп