Јас слушам гласна музика,ја викам другарка ми,седам на компјутер,свирам и пеам на цел глас(иако за пеење не ме бива) и тоа
Обожавам да сум сама дома, тогаш ми е најдобро, се бањам цел саат потоа си пуштам гласна музика и поооолека полека се средувам, се мачкам со лосиони, нокти средувам, па што ќе облечам, па косата, потоа ќе си наравам кафенце, какао, топло чоколадо што и да и ќе си седнам пред комп. или тв и уживам, или ќе ми текне со некој лесен и брз десерт да ги изненадам моите, еве денес има наравив кифлички и панцероти бев вредна, после тоа правев накит.. и на крајот ми стана досадно и и се јавив на мајка ми да си дојдат
Ќе викнам другарки,музика до крај,сликање,некој добар филм,грицки и све што ќе ме опушти.. или ако ги нема за повеќе денови,ќе заклучам дома и ќе излезам негде со другарки колку ми душа сака
Си седам си гледам на тв и на компјутер ..јадам ..шетам ..си играм на кошарка со брат ми хха на плажа тоее а криво ми е што немам ролерки и куче
Си се средувам нокти и цела куќа мириса на лак и ацетон, после си слусам музика па пуканки и некое убаво филмче и се нешто си наоѓам пошто се ми е слободно...
Јас скоро никогаш не сум останала сама дома. Па и каква плашливка сум си, подобро е така. Инаку, правам што ќе ми текне, али најчесто си пробувам гардероба, некои комбинации со облеката што ми текнале ... Тоа.
па слушам музика и си пеам гледам филмиња а со тоа и пуканки,палачинки што ми текне правам!Ама и некогаш по долго убедување од мајками и чистам
Најчесто си пуштам Антена радио и си чистам. Не сум од оние што кога се сами дома викаат друштво. Мене сама никогаш не ми е досадно. Освен тоа, кога нема никој дома, слободно можам да чистам и да си го пуштам мозокот на пасење. А откако ќе се изморам, седнувам на лулашката на тераса и си читкам некоја книга. Зимно време си ја ставам фотелјата до оган, си правам чај и уживам.