Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што правите кога сте сами дома?

Дискусија во 'Слободно време' започната од Silverty, 20 декември 2009.

1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Пуштам музика и танцувам пред публика (кучката), секогаш ме гледа со некој чуден поглед во стилот -ми забегуваат домашниве-. Јес да, ова го правам и коа не сум сама дома :^)
    Почесто знам да се зафатам на разубавување, депилирање, бањање 1 саат, па испробување алишта што долго време не сум ги облекла, шетање на штиклите низ дома... Јес да, и ова го правам и кога не сум сама дома :^) Ми нема разлика :)

На lunicka и eli25 им се допаѓа ова.
  2. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Викам одма другарки, нарачуваме пици и играме монопол.

3. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Седнувам на компјутер, пуштам музика и... и... тоа ќе да е. Понекогаш си се шминкам, и после 15 минути пред огледало со таков заводлив изглед и малку денс сесија, конечно одам во веце и си ја вадам шминката.

4. nicole.sherzinger

nicole.sherzinger Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2012
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    3
    Сама кога сум дома уживам седнувам на компјутерот,се шминкам,пуштам музика и тоа.

5. Miss.Baller

Miss.Baller Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    56
    најчесто karaoke partyyy :party: а кога сакам релаксација тогаш пунам кадата и уживање :D

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.898
    Си слушам музика на раат :D И уживам во тоа :D

7. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Убаво е кога си сам но само околу 2-3 саати. После ме. И тогаш да правиш малку партииии. Јас уживам кога моите се на пр. На свадба или сл.и кога знам дека ке се вратат а не сакам да ги нема повеке од еден ден.

8. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Кога сум сама добивам преголема желба за чистење хахахаха

9. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    684
    сешто..пуштам гласна музика,гледам филм,се шминкам,испробувам алишта,шетам во штикли,се сликам.... :D

10. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Кога сум сама дома си пуштам песни на цел глас и пејам ко ненормална.Со еден збор уживамм.. :D :D :D

11. CuteEva

CuteEva Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    131
    навика ми е кога сум сама дома да си чистам, онака мерак ми е ( само тогаш ми се јавува таа желба :D ) инаку и пуштам гласно музика и танцувам пред огледало ко некоја ретардирана :D ии исто така ми се јавува и желбата за учење 8)

12. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.828
    Допаѓања:
    176.429
    Уживам !! :lol:
    Дали сама или со другарки, небитно, ама тоа време си го посветувам најчесто на себе си. :angel:

13. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Home-alone најубаво нешто на свет! :rock:
    Кај мене е ретко да сум сама дома, бидејќи сме 3 деца и + мајка ми и татко ми!
    Ама кога имам прилика да останам сама дома музика до даска, ечам, рипам, се што ми душа сака правам и по 10 минути (смрт) комшија, (кај мене во зграда сите се многу фини и ќе им кажам што правам, бидејќи знаат дека сум party girl па ме оставаат на мира и секогаш ми викаат: само ти продолжи си!). После си правам кафенце ( :coffee: ) и си порачувам пица. Од кога и тоа ќе се здосади доаѓа јавување на едно 6-7 другарки ( :call: ), обично носат некој пијалок ( :d: ). После почнува спремање, шминкање ( :makeup: ) и облекување. Пуштаме музика пак до даска и денсаме. После одима во диско, на роденден, забава ( :party: ), или каде и да сме поканети. Aко таа вечер нигде не искачаме остануваат сите кај мене да спијам, бидејќи мене ми е страв сама дома да бидам ноќе ( :o: ). A ако сум само на саат-два сама дома си пуштам фимче или си го викам дечко ми! :inlove: . За се сакам home-alone, освен да бидам сама дома ноќе! Moра да е некој со мене или другарка/и или дечко ми!!!

Поздрав :*

14. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Шо праам?? Ами концерт..хихихи ;)

15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.100
    - Една од работите што ги правам е си пијам едно кафенце на раат сама, исклучена од надворешниот свет, без телефони, без интернет, само со некоја добра музика (по можност инструментал) во позадина. Овие десет минути прават чуда за мене во текот на целиот ден и без нив се чувствувам загушено;

- Си седам на Фемина и си пијам кафенце (убава работа, ептен почнав со кафињава, одма муабет ќе ми излезе дека сум зависник :D );

- Обавезно зачистувам или правам некој покомплициран ручек. Овие двеве веќе не можам да ги правам ефикасно кога не сум сама затоа што не можам раат да средам, све живо тутори сме у фамилијава (не дека ја сум поарна), само коментираме, де поспоро вози, де стави повеќе сол во јадењето, де пропушти место со правосмукалката. :D Така уште поголем неред правам. Вака на раат, полека, по мој терк.

Ако ми текне нешто друго, ќе се вратам.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Не знам дали е до мене и дали само јас сув ваков тип на човек...ама многу сакам да останам сама дома.
    Ете многу убаво се чувствувам. Слободно и опуштено.
    Можеби бидејќи по цел ден има некој во куќава и затоа едвај чекам да останам сама.

Кога мајка ми одеше на работа по многу време бев сама.
    Ќе земев ќе зачистев нешто за да и помогнам. Некогаш се нудев и ручек да направам. Музика, кафе, испружени нозе....уживанција до бескрај :D

17. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    пуштам музика, се дерам, пеамм :D

18. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    најчесто гледам филм или пак ги викам другарките на гости но обожувам кога сум сама дома :D :D :D

19. katerina222

katerina222 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    72
    ПУШТАЊЕ МУЗИКА ДО ДАСКАААА!! 8) :rofl:
    (па сега, да се надеваме дека на соседот ќе му се допадне песната) :devil:

20. stefiy

stefiy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    71
    Кога сум сама не може да биде тивко мислам некој ке влезе ова она и затоа и компјутерот ук и телевизорот е уклучен :rofl: и после или сумна Фб и Фемина или глеам некој филм :lol: