Па си седам на комјутер си пеам тоа редовно хххх сси читам...ќе си приберам некое другарче...во глобала убаво си поминувам...благодарам на прашање
Го користам моментот најмногу што можам. Викам друштво, некогаш се само една или две другарки, пуштам гласна музика, играме, лудуваме малце. Има период кога оговараме (малце само), со чаша топло чоколадо или нес. Си ги кажуваме проблемите, си даваме совети, плачеме и се смееме заедно. И така брзо поминува времето.
Сама дома нешто најубаво. Јас кога сум сама дома пуштам гласна музика седам на компјутер и си јадам благо. Се релаксирам а и гледам ТВ.
Најчесто викам некоја другарка дома,па си слушаме музика и си уживкаме. А,коа сум скроз сама пуштам најгласно музика и си седам на фејзбук и на фемина.
Си замислувам како има некое скриено богатство и изигравам Dora the Explorer. Правам отров од шминка. Наоѓам стари сенки, маскари, и во едно кутивче додавам омекнувач, сјај, прашок и мешам. Не не, најчесто гледам ТВ, бидејќи немам баш шанси да гледам кога се сите дома. Некогаш пробувам модни комбинации .. Некогаш играм зумба.
Кога сум сама дома се уживам, си чистам, си слушам песни, си гледам филм/серија и со другарки на какао ххихих ххо
Често се случува... па и вообичаено ми е да сум сама дома. Правам работи нормални што ги правам и кога не сум сама дома.
Па најчесто се правам некоја манекенка.. си глумам некоја си ѕвезда, си глумам некоја приказна демек вака сум била така сум билаа... Ууживам во самотијатаа!
Кога сум сама дома пуштам музика и пејам,зумба и го чистам тоа што мајка ми не успеала.Многу сакам да чистам кога сум сама.
Си ги викам другарките , другарите и дечкотоа кај мене и едно кафе во домашна атмосвера со супер филм или играње карти.