Обожавам кога сум сама, си уживам. Компјутеро пред мене, убава музика - тоа е се. Па ќе си нарачам пица, ќе ми дојде до врата и тоа е милина.
Оуууу сама дома-најачи моменат! Тогаш се дешава музика до даска нешто онака весело брзо диско ова-она,па се прави најслаткото кафе со најслатката цигара на целиот свет.Се пие натенане,лабаво додека се случува кафето у меѓувремену ја пушташ чешмата од кадата да тече и да ја пуни кадата каде има мн морска сол,етерични масла,пена,свеќи и остали роомантиќи. улегуеш да се бањаш и мењаш жанр на музика почнува да иде нешто дин мартин,френк синатра,присли и остале љубавџије ондак завршиш со бањање се мачкаш со кремишта се облакаш и се префлаш у кухиња кај што се прават најачите тестенини со дефинитивно најсочниот сос седнуваш јадеш со мерак и ондак иде опет најслатката цигара! даље седнуеш малко на нет или вртиш кај некоја другарка и трач муабети обавезно или ги собираш кај тебе на п уште едно кафе и како што жи испраќаш така и ти со нив искачаш и продужуеш некаде во ноќта )) ем ај рајт ор уат?? ха?? ))
Кога сум сама дома најчесто знам да се соблечам по гаќи и да си се шетам насекаде , глеам добар филм , лежам , музика имам пуштено тоа обавезно + зачистувам некогаш
последно време ретко да останам сама... али најЧесто ако е ЧИсто низ дома знам да си направам несто за јадење и да си пустам тв,па да уживааам малце,па ком и тоа
Па.. секогаш се радувам кога сум сама дома ко демек ќе правам нешто ама на крај испаѓа пред телевизор да дремам ( или само да дремам) ..
кога моите ги нема дома јас уживам и се релаксирам пуштам гласна музика и кулирам....правам се што не можам кога се тие дома...
Ау, уживанција! Обично си седам, пуштам музика, лумпувам, ги викам другарките, си правам јадења, што ми текне тоа си правам И сега сум сама, ама морам да го чекам брат ми, месец дена го немам видено! А и за учење имам Камо да немав, ќе си се прожуркав Ама ете морам да седнам и да учам, да го одржувам огнот, да го чекам брат ми. Евентуално може една кафица да си направам оти ќе ми припадне за спиење
Пуштам музика, играм, си подготвувам сама јадење (некогаш ми се случува да го упропастам па да трчам во продавница ), ги викам другарките се забавуваме итн.
Па....најчесто викам другарки на гости.Иначе знам да си пуштам гласно музика и да си се размрдам малце или пак да легнам да отспијам 2-3 саати како човек и на раат,без некој да ти тропа и ти збори околу глава.
Ептен си правам романтика и релаксација на мозокот.Ја полнам кадата ,палам свеќички од тие миризливите,си пуштам музика и не се замарам,лежам додека не ми се излади водата
Често сум сама дома заради службените патувања на тако ми.Кога тато не е дома и мама иде кај баба а мене не ми се иде.Кога имам за учење учам што да праам а кога немам обавезно си ги викам другарките правиме пижама парти гледаме филм,јадеме пуканки и си раскажуваме некој нови случки а кога не викам никој и кога сум сама тогаш времето го трошам на себе кадата си ја пунам по пена , уживам во меурчиња и си седам така до кога ми душа сака,иако некогаш се обидувам да го викнам својот најдобар другар ама... Сепак друштво најдобро ми прават чоколадите
често сум сама дома особено брат ми кога ќе отиде на екскурзија диско ми е до 6 додека не се врати мајка ми најчесто пуштам музика си лежам си се раскомотувам си викам другарки и правиме „ручеци„
хахахаха...јас кога сум сама дома, ке почнам да се шминкам и ке облечам нешто фустан, штикли, и се разбира гласна музика....највеке сакам кога сум сама дома