Кога сум сама дома ми е многу убаво но по некое време сепак чувствувам празнина, се е многу тивко но јас сум навикната на гужва, на галама. За два дена татко ми и брат ми ќе одат за Хрватска и јас ке останам сама дома со мајка ми, но таа постојано е на работа така што јас поголем дел од времето ќе сум сама. Па тоа ќе го искористам за да се дружам повеќе со моите другарки, мислам дека постојано ќе сме кај мене кога ќе сум сама и ќе се забавуваме на наш начин, со правење секакви глупости како играње стриптис, пеење, тепање,.....и секако мислам дека нема да се избежни нашите мали караници поради недоразбирања
Кога сум сама дома си го правам моето омилено јадење и уживам додека го јадам, слушам музика, се облечувам соблечувам со еден збор уживам додека сум сама дома )
Слушам музика уз готвење и чистење Понекогаш и порничи си глеам деееееееее, па шо Скоро стално сум сам дома
Кога сум сама некако најубаво ми е.Мир,тишина,нема кој да ме замра и постојано да ми зборува.Најчесто гледам тв,слушам музика,си правам модни комбинации....Го обожавам тој дел од денот
си уживам кога сум сама најопуштено најкомотно ми е кога си сум сама обично кафе пред компјутер филмче по некој пат ќе подзачистам нешто се наоѓа по нешто за правење
Ај те молам без тоа стриптиз мислам дека си сеуште малечка за тоа. Инаку кога сум сама уживам во мирот и тишината и правам се она што го правам и кога сме сите дома. Единствена разлика е што кога сум сама можам да искористам мал дел од времето да си се средам на раат,знаете она отстранување влакна подолго туширање.... Бидејќи кога има некој дома се нешто тогаш им треба купатилото, ме побрзуваат, инаку останато се праам како и кога не сум сама.
Еее најубаво си ми е кога сум сама дома, што сакам тоа си правам .... Ко ќе сум сама обавезно музиката гласно ми е пуштена и си ја средувам собата, па седам на комјутер, на форумов се занимавам, си гледам филмови... едноставно уживкам без никој да ме замара
Се бањам еден саат без да ми збори некој пред врата ајде, побрзо, треба и јас да излегувам итн, итн. Откако ќе се избањам слободно си шетам по долна облека па се мачкам со креми и чекам да се впијат во кожата. Си пијам едно кафе пред компјутер без да ме брза никој. Уживам во мирот и тишината, си пуштам музика (не многу гласно), си се релаксирам... Впрочем и не правам нешто што не можам да го правам додека има некој дома. Ама чувството е поинакво кога си сам, некако како послободно да се чувствувам. Кога ќе подразмислам, одамна не сум била целосно сама дома.
Обожавам да сум сама дома се бањам подолго време, си се средувам, си пијам кафе, слушам музика, уживам се релаксирам
Уф, да и јас обожавам да седам гола кога сум сама и си мастурбирам обавезно. Бидејки немам своја посебна соба и моите се скоро секогаш дома т.е секогаш има некој дома, кога ке начекам некој да нема дома обожавам да си мастурбирам, бидејки тоа ме опушта а исто така потоа еден добар туш и кафенце обавезно.
Не правам ништо специјално,гледам телевизија или сум на компјутер,понекогаш знам да ги гледам албумите кога мајка ми била мала...