Кога останувам сама дома...УЖИВАМ! Го завршувам тоа што сакам да го направам додека сум сама...и после почнуват да ми фалат мојте.Времето го минувам со моите најдобри другарки кај мене,преспивање кај мене,јадење,забва,излегување до ноќните часови...и уживање со ТОЈ до утринските часови...
Прво ја средувам куќата, сакам секогаш да е чисто. После ќе се нашминакм, ќе се облечам во фустан, штикли и музикаа.. Најубаво ми е коса сум сама дома
Кога сум сама дома најубаво ми е си правам што си сакам обично гледам некој филм и ја викам другарками се маваме со перници се смееме и супер ни е
Парти ин да хаус-караоке шоу сама са собом бе брааат! Компјутерчето пред мене-чепкам на нет и то :geek: Филм-серија-документарец ќе погледнам тро Читнувам книги,списанија нешто од овие набројаните си правам и то е то
Добро само јас ли се слекувам по гаки за да играм на музика? И мора пред огледало, да си се восхитувам на движењата. И воглавно тоа е.. а да, и на фемина си седам со кафенце.
Играм наоколу, си пеам гласно, си трчкам низ станот, понекогаш јадам како ненормална посебно па со некои чудни комбинации што нејќам моите да видат дека ги правам И тоа би било тоа од прилика.....
лаптоп слушалки и ништо не ми треба ке си пуштам фејзбук,фемина,навалица,dansing with the stars,x factor Спојлер i lapacka nesto da ne zaboraam
Пуштам гласна музика,и тоа не било каква ориентална,за да ги надоградувам моиете ориентални афинитети и квалитети стојам пред огледало и се замислувам како да сум Дидем или Ала Кушнир