Си пијам кафенце пред лаптоп,придружено со добра музика,некоја што ме смирува и релаксира. Потоа си се гледам во огледало-пиштол гола! Не правам ништо посебно кога сум сама дома,бидејки скоро истите работи ги правам и кога се моите дома.
Чепкам на нет, задолжително во придружба на некакви грицки или нешто благо, си пуштам некое филмче, или пак некои интересни/смешни видеа. И обавезно пуштање музиче и влегување во филм - концерти, спотови и слично.
Си пуштам некое убаво песмуле и си ѓускам, онака, за занимација... Но сепак-најмогу дремам на Facebook Или во полоша варијанта си правам филмчиња пред огледало
Пеам на глас,готвам и многу важно СПИЈАМ,од моите неможе да се спие премногу галамат и вака на раат ке си се наспијам..
Слушам погласна музика од обично и јадам количински повеќе од обично. А знам и да закачам некој тотално депресивен филм, па да се изналипам ко баба на турска серија
Трчам околу станот и незнам што да правам!!!! Ми се случило и да се нашлакам со шминки на мајка ми и се правам шмизла....
Глеам телевизија или сум пред комјутер. Некогаш од што ми е досадно почнувам да ги гледам најглупавите серии.