Ги пцујам сите на глас за цела недела нервоза, посебно исфрустрирани луѓе и малограѓански тетки и пуштам музика до крај
Слушам гласна музика и си играм Аха и баш кога сум сама ,пробувам да зготвам нешто ,па кога ќе дојдат домашните да ги изненадам, бидејќи ич несакам да готвам пред публика,едноставно тогаш се случува се нешто да згрешам,да ми се испушти од раце да скршам,да загорам нешто и да направам хаос во кујна,вака на раат се правам и дур си дојдат другите абе цел хаос на место вратен и вкусно јадење на маса ,како ништо да не било
Слушам гласна музика, играм, концерти одржувам (иако не ме бива) А некогаш може и само кафе да си направам и да си читам на раат на фемина.
Зависи до моменталното расположение, некогаш читам бидејќи само тогаш е мирно, некогаш си правам Private Party (единствен поканет сум самата јас и мојот компјутер или телефон), некогаш пак едноставно си лежам и размислувам за некои “важни“ работи како што се: што и како ќе настане крајот на светот, што сум била во претходниот живот, дали би била поинаква доколку се родев во време на војна....
Јас во глобала сам си живеам. На посебен спрат. Си гледам филмови. Нема кој да ме замара со турски серии и да ми чади со цигарите. Затоа сега ми е подобро сам кога сум си. Некад ќе си викнам другари/ки, девојки, ќе си пуштам музика на глас и ќе си чистам и така.
Боже сачувај. Затоа и си отидов да бидам сам. Јас на пример не можев да слушам музика. Затоа што музика слушам на ТВ. Ставам на усб спотови и го ставам усб-то на ТВ и гледам и слушам. Раат ми е сега.
Раат на глава си имам,пуштам гласна музика,урлам кога ќе ме фатат будалите моменти,целосно го искористувам просторот во домот па и за мастурбирање
Обично кога сум сам и кога ке станам ке се измијам ова она пуштам PC-то некоја музика следна работа ке си напраам нешто за јадење ако се погоди да биде Сабота или Недела знам да го земам и билтенот и да се коцкам .Ке му ја седнам во фотељата ке се испружам и истегнам ко чоек и ке почнам да вртам канали на TV ако нема ништо по мој вкус ке барам некое филмче на интернет. И така еден па уште еден па по него друг и дур да трепнеш се стемнило денот отишол.