Што правите кога сте сами дома?

Дискусија во 'Слободно време' започната од Silverty, 20 декември 2009.

1. Clara

Clara Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    yawn mi se dopagja tvojot nacin na iskoristuvanje na slobodnoto vreme :) i jas na slicen nacin se osloboduvam od moite i posle toa muzika do max,mikrofonot(cetkata za kosa) vo race i karaoke party se duri se vratat :) a nekoj den ke probam i masaza i prigotvuvanje na nekoj specijalitet :))

2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.434
    Допаѓања:
    10.808
    Јас скоро секогаш сум сама...Најубаво е да си сам дома! 8) Уживам и кулирам.Најчесто знам прво да суредам се околу мене за да можам да функционирам.Исто така можам да се заглавам во кујна и да ја имитирам мама (секогаш кога таа готви стојам над неа и учам како што се прави).Исто така си спремам топла купка,гласна музика или тивка за опуштање-задолжително.Некогаш сакам да се исплачам до крај,да се средувам со часови...

3. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    а ги нема моите палам патиките и нагости кај мажето 8) ;) :D

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.825
    Kitchen, I'm coming! :D

5. NICKRIVERS

NICKRIVERS Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    11
    vo slobodno vreme slusam muzika

6. N.E.87

N.E.87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    270
    Допаѓања:
    12
    Јас сум секој ден само дома :) и веќе ме ми е интересно дури ми е досадно :( .Порано кога ке останев сама дома го пустав радиото до крај,пеев и играв по дома и обавезно собирав друство,а сега веке ми е досадно секој ден по цел ден да сум сама дома.

7. stefan4e

stefan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    hhhhhh koga sum sama doma obozavam da slusam glasna muzika a najcesto toa go pravam so moeto drustvo super e :P

8. parisheroinstars

parisheroinstars Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јули 2010
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    25
    Музика до даска, уживање по дома :rock: .. додека не ми дојде некој од комшиите на врата |( .

9. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    Исто како повеќето :rofl: Музика до даска и расположение на максимум 8)

10. sexy.vampire.girl

sexy.vampire.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    1
    јас ко ке сум сама дома ќе пуштам музика ќе слуша цело маало [​IMG] ги викам другарките прамиме забава [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

11. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    Па еве денес сум цел ден сама дома и ништо не правам..Мачно ми е и си лежам в кревет и одвреме-навреме го погледнувам форумов. И си слушам музиче.

На ChocoladeGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Исто, како членкава погоре, дома сум сама денес, па прво нешто средував низ дома, па рокав гласна музика, и играв, па готвев... Денгубник 8) :rofl:
    Сега се спремам за на именден, па времево ми пројде.

На ChocoladeGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    многу чето сум сама дома, обично си викам некој на кафе.
    Кога нема никој за кафе, си го местам плакарот, испробувам комбинации, кувам нешто слатко, а музика си ечи во позадина.

14. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    Обично експериментирам во кујната, па ако ми испадне некое фијаско, нема кој да го види и да ми се смее :D Одмарам, уживам во тишината, седам пред компјутер или пак ги викам другарките на дооолг кафе - муабет ;)

15. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    пушам слободно дома,се шетам на гакички,слушам гласно музика....

16. ChocoladeGirl

ChocoladeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    2
    јас го пуштам звучникот најсилно и лудувам :angel: после кога ќе ме начекаа :lol: но коммент

17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    649
    ги пронаоѓам скришните места на тато и мама...и си гледам кај што имат скриено...и интресно ми е мислат дека ништо незнам.....се ќе си најдам и видам...... :lol: убаво ми е така

18. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    тоа ми беше омилена работа,но веќе не

19. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Ретко останувам сама дома...Јас сум личност која сака дружење, топлина, блискост со луѓето,нежност и смеа..Но ете понекогаш се случува да ги снема сите , секој по свои потреби ... е тогаш заглавувам јас.Знам дека тогаш ќе заглавам во мојот плакар и со саати да останам покрај него..Ја сакам модата и сакам да експериментирам со неа, па така во тие моменти знаам да си одредам облека за цела недела што ќе носам :) Знам да си посветам нега на лице и тело, да завршам во кујна, да направам некоја чоколадна торта која потоа за миг ќе ја снем.Знам да ги побарам моите во светот и преку камера да ме изгушкаат и со иста мера да им вратам....И сето тоа проследено со добра музика , стари хитови од моето време ... Е тогаш сум назад 20 години и ми будат спомени :) Знаам да направам генералка да им посветам време на сите нешта во домот , да направам добра скара и да стегнам нешто јако ..кое потоа знае да ме стегне мене :lol: Ама што е битно кога ќе дојдат јас весела, скарата готова :D Ај се си знам ... ама знам и дека немам доволно слободно време...

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Ретко многууу ретко кога сум сама дома. Не се ни сеќавам кога последен пат сум била сама по дома, во најмала рака малиот е со мене.Обично намавам мажот и детето на шетање или некое кафе по чаршија за да јас нешто завршам во стил генералка по дома или време за себе :D , правење јадење и сл.