Јас кога сум сама дома...дезедорансот во рака..слушалки во телефон,музика (нешто поживо) и на играњее и пеење..искрено така најмногу се опуштам,цела енергија ја трошам и преубаво ми е.. а знам и со некоја убава книга или филмче да се опуштам
Откако родив ретко сум сама т.е 1 во годината . Е тогаш еднаш кога сум сама , пуштам музика колку шо ме држи звучникот и чистам , сортирам облека ( летна/зимска , ова ќе носам ова канта ) . На крај се туширам и у кревет .
Нон стоп сум сама,онемев,а не сум тип што може да прави долги телефонски разговори..Значи освен регуларни обрски-чистење,средување,готвење,знам да се зачитам книга со саати,да губам време дебилски на тел,крвнички да 'смачкам' цела сезона од добра серија,и така.Едвај чекам да си имам бебе,да ме раздрма малку и да го барам сегашново време
Со оглед на тоа што ретко сум сама, кога ќе се погоди таков момент, користам прилика да пуштам музика многуу гласно, и додека слушам, најчесто си ја средувам собата. Ако сум уморна, сериите не бегаат
Па одвај чекам да заминат цимерките на факултет па јас да си земам малце повеќе слобода, да си слушам музика каква што сакам да си се излежавам од еден во друг кревеет , да не пазам дали алиштата ќе ги ставам на кревет или на фотеља ... да си зготвам што сакам и да не измијам повеќе време...
Секогаш горе долу сум сама а кога не сум,сум сама во мојата соба Пуштам системот и правам концерт за комшиите
Се релаксирам со добра книга или филмче и кафе. А кога имам вишок енергија, пуштам гласна музика и денсам.
Комплетно се посветувам на себе. Одмарам, се релаксирам, си завршувам нешто работа што имам без никој да ми досаѓа и на крај уживам..