Едноставно уживам !!! Наутро се мијам, пијам кафе, одам да купам нешто до продавница, се враќам и си подготвувам нешто да поткаснам, си ги средувам работите, правам генералка со музика попуштена до даска (даската не ми се мрда иначе повеќе би било ), за тоа време ми се грее водичката, се релаксирам едно саат време, се мачкам со тоа моите МАЗАЛА шо вели дечко ми, повторно пијам кафенце ама овој пат гола, ги читкам моите феминки, гледам филм, некоја серија и нормално за десерт еден порнич Која пижама парти кои пријатели, бесценет момент е да си хоум алоун !
Слушам музика и на камера се гледам дали со другарка или некој друг ,сеедно секогаш ми се наоѓа некој
После си незнам колку време останав дома сама со внуками, па земав си пуштив музиче, и игравме Хахахахха
Кафе, добра книга. Музика, пеење на цел глас, играње низ цела куќа. Пуканички и убав филм. или евентуално ЖУРКА.
Медитирам Тоа е единствениот момент кога можам дома да го правам тоа Или пак ја пишувам книгата, кога сум сама во мир и тишина ми доаѓа инспирација за пишување
1. Го користам за релаксација (у превод се улежавам) 2. Читам 3. Играм игри 4. Фотографирам 5. Го замарам дечко ми Пишувањето не го сметам баш како активност во слободно време, бидејќи знае да одземе многу часови т.е. доста да ми го скрати времето.