Пуштам музика,играм по цел стан викам и се дерам се дур комшиите не ми тропнат да престанамПосле тоа главно читам или гледам филм/серија.
Дремам Пуштам музика, кафенце.. или можда некоја серија/филм. Ако имам нешто за н факултет да научам напишам. И обавезно нешто убавко за јадење си правам (по мој вкус, затоа што дома ретко да ми погодат хахах) и такааа Летно време кога се моите на одмор си правам домашни журчиња. Си се собираме друштво, пиење, музика и си пееме хахаха
Многу ретко, али кога сум си го приклучувам лаптопот со телевизорот и слушам(и "пеам") мој избор на музика, си правам паста со сосот што знаат да ми го изедат и најчесто гледам филм на телевизор во тишина. Исто не ја затворам вратата од вц бидејќи никој не е дома
Нема да ти успее ефектот со фенот во рака. Немаш влакна долги од косата ти, ќе нема што да лета. А ако мислеше за тоа гол да се шет..
Ќе преименувам нова и подобра техника од нејзината. Не мора да имам долга коса. Ако имаш желба, ќе имаш и успех. Го ставам на онлифанс видеото и ти праќам да гледаш, со замаглени атрибути.