Вадам прслук облекувам широка ХХЛ маица и удобни гаќички , пуштам музика и пеам ... гледам порничи хаха зарем признав?!
Девојки сакам да ве прашам нешто Моментално сум дома не одам на работа бремена сум..Е сега пошто сум само дома не правам ништо посебно,нешто ќе средам(мада што свеки не ме остава ништо да фатам).Гледам тв и лежам.Се е тоа во ред но многу мислам безвеза работи.Вака е така е знајте кога е човек без работа.Што ми предлагате нешто да го исполнувам денот да не мислам на се и сешто бзв?Поздрав девојки убав ден
Пробај да си најдеш некоја занимација што би ти го задржала вниманието. Пример можеш да читаш книга, да гледаш филм/серија, да си бараш разни рецепти на нет, експериментирај некои нови работи со готвење, слушај музика, излегувај почесто во природа на мали рекреативни прошетки, можеш да учиш некој нов странски јазик, можеш да средуваш некои полесни работи по дома и сл. Се надевам ти помогнав со предлозиве. Со лесно
mozes da si citas kniga, da si setas vo priroda..ti posakuvam lesna bremenost i ispolni ja so harizma