хихи девојки сите си имаме свои ритуали кис4е за сите вас.....а јас после секосот заспивам на неговите гради како јагненце а и тој му стана ритуал ако заспијам на перница ми вели...абе со ми сврте грб дојди ваму спикај а јас ке галкам ,,,и така му заспивам на гради не само после сексот туку секогас абе ,,слаткиси сме
Си лежиме, си се гушкаме и си муабетиме. Кога ќе му се врати малку енергијата, станува, пали цигара... Па си се галиме и втора партија
Палам цигара и седнувам спроти него. Чисто да видам од подруга перспектива што точно ми се случувало во изминатиот пола саат.
Обавезно се облекувам , бар градник ( беби дол) и гакички. Не знам зашто ама никогаш не ми било секси лежење гола . И барам да каснам благо , тоа ке му дојде исто како што пушачите се факаат за цигара
Odam do wc da mockam,se zabrisuvam so vlazna maramica i se guskame posle v krevet.Ako sme raspolozeni odime na 2runda
Сте го чуле ли овој виц: „Што е вечност?“ „Тоа е периодот времето откако ќе свршиш па се дури не ја испратиш до дома“ Уште еден: „Како да направиш жена ти да вришти 10 минути после оргазмот?“ „Ќе си го избришеш од завесата“ Сериозно, се гушкаме и мазиме, а понекогаш и си спиеме веднаш потоа, гушнати
Ооооо, и други пати кога лежиме еден до друг, и двајцата обавезно не фаќа дремка. Незнам зашто е тоа така, ама покрај него се чувствувам толку смирена, сигурна, не мислам буквално на ништо друго, како да сме само јас и тој на светов. А после секс, си се гушкаме некое време, колку што имаме, и после тоа си идам. Имам малце конзервативни родители,и не сум преспала кај дечко ми, освен еднаш, кога излажав дека сум кај другарка на спиење.
Си лежиме така некое време гушкање, бакнување и такви работи ама не премногу, не сум многу по лигавење.. иии најважното палиме цигарче после сето тоа. Па ако ми се приспие, е тогаш сакам да си го гушнам и онака голи да си заспиеме.. ама неможи, морам подитно дома пред да се разбуди стариот за на работа. Спојлер А да си се пофалам.. вчера имав маратонски секс од два саати со само пауза за цигарче. Па си го сакам бе либето - секс машина е.
Пред да имаме секс ке си направиме кафе и таман тоа баш убаво ке се олади, и откако ке ја завршиме работата си пиеме кафе во кревет со цигарче. Милини
ммм, прво што прави е одма ми кажува дека премногу ме сака и такаа со сјај во очите, ме гушка, ме бакнуваа таков целиот.. абе душа ми ее и обавезно, дали било добро, да не бил груб случајно,да не не ми се свиѓало итн итн.. мн голем емотивец ми е срцката