Неколку минути лежење со гушкање и бакнување, па туширање после нешто благичко ако има и зависно од време идеме на втора или нанање
Пушам цигара и кулирам. Ако има простор и време идеме на повеќе партии. Персонално сакам многу секс и сакам повеќе партии.
Хаха...ова мажишчава форумски дале коментар дека обавезно одат на втора рунда после првиот секс Од искуство животно и досегашно,не зборвам за фјучр, тие и во првата партија се како зајаци на шпринт а камоли да имаат сили за втора партија, едино на брич парти ако мислелеПосле секс се знае што се прави,една гушка, една цигара и правец купатило
Послем прва брзинска партија секс,одмарам 30мин и почнува подолгата партија која знае да трае 20мин најмалце,а некогаш знам и да заглавам до 40-50 мин.
Зависи кој како. Јас тоа што го правам реално го пишувам и реално, не трипам на комплекс ебач или нешто слично туку си кажувам како што е. Тапа факери си имала штом досегашното искуство ти го кажува тоа.
Ееееее јбг, тапа или прави нормални мушки створења....ете не сум била ксметлика да најдам маратонец како тебе......инаку коментарот ми беше и од моабетите со женско друштво кога си ги кажуваме сексуалните згоди и незгоди....Ретко се како тебе,ај множи се да ве има повеќе.Поздрав
Се гушкаме, се тушираме и се облекуваме. Втора партија нема, затоа што маж ми брзо се изморува. Обавезно си каснуваме нешто благо. Маж ми имаше навика да пали цигара, ама сега ги замени цигарите со благо.
Со мм секогаш работиме втора смена, од 2 дури да завршиме (некогаш не фаќа 1, 2 по полноќ) и дури да се прибериме и да се спремиме за спиење не фаќа 100 сатот. Насабајле не ни се станува рано и за секс ја користиме секоја прилика набрзинка. Се надевам рутината ќе се смени откако ќе се преселиме, па ќе можеме да уживаме во долг, бавен секс.