Со бившиот заедно се туширавме пошто нели треба да се штеди.После тоа се гушкавме, бистревме политика, се зезавме, јадевме, пиевме кафе, си кроевме планови за иднината. Долги беа нашите ноќи.
[QUшто, ="joy1, post: 2947467, member: 63041"]Jas nisto Vrtam grb ,on me miluva ili ceska I pagjam taka u son[/QUOTE] За што, каде те Чешка, и колку длабоко паѓаш во сон па појасни бре @joy1 . А со сегашниот
За што, каде те Чешка, и колку длабоко паѓаш во сон па појасни бре @joy1 . А со сегашниот[/QUOTE] Po grb Dovolno dlaboko da spijam so casovi
Po grb Dovolno dlaboko da spijam so casovi[/QUOTE] Претпоставувам до сабајле по слаткото чешкање ( мала шала)
Е па тоа е ајде ќе се најде некој друг за триење грпче, ти си го преривала изгледа човекот и си рекол дај да раскинам дур има уште кожана грбов
Шо беше тоа секс, девет месеци го неам конзумирано. Барем за месец дена ќе ми биде прв пат, уште неам бидено скинато
Ќе си полежиме голи така едно пола саат да ни се смирата душите малце, па туширање и после или збориме или заспиваме во зависност од тоа што не чека утре, а за преку ден се тушираме и продолжуваме онаку кај што сме застанале ... хахахахахаха
Викај трубачи за месец дена и славење, ух колку долго цврста ти душа толку долго брр, тешко нему по месец дена
Претпоставувам до сабајле по слаткото чешкање ( мала шала)[/QUOTE] А се спомне секс одма се плеткаат прсти ни цитат ко што треба не може да се направи. Се гледа одма кој е највозбуден. За брзо ќе се покае ко ќе увиди што пропушта.Марфиев закон гласи кога се мислиш меѓу две секогаш ќе ја одбереш погрешната посебно ако се враќаш кај бивша сигурно си утнал работа. Не те разбрав или си скината или не друго нема.