Он трча во ВЦ да не го види некој и ги фрла марамиците, јас се облекувам ептен брзо понекогаш нешто и наопаку после се враќа малку ме гушка 3-4 секунди и пушиме цигара, јас се тресам и нозе и вилица и све.. Не збориме ништо и после он легнува јас го галам го гушкам и многу често така ми се успива и незнам што да му правам
Ako se misli sto pravime posle partijata, ako e prva, ponekogas odime na vtora. Ponekogas eden se trese, drugiot se brise samiot sebe od spermata, a isto taka ja brise i partnerkata. Sleden cekor e guskanje i nezno baknuvanje, potoa pod tus malo osvezuvanje.
Ќутам и не сакам да ме дира ниту да ми збори. Т.е може да збори али не да поставува прашања. Блеам у ѕид и си го анализирам светот околу себе дури хормоните да стивнат. Не дај боже да ме гушка или слично, бубрези ќе му извадам
Зависи.....ако се деси да свршам пред нејзе, ја лижам, па ко ќе сврши пак секс, ако сум свршил внатре, не го вадам, туку ја тријам со телото дури не сврши и пак секс.....некад лапање и лежење, некад ссми лежење проследено со анализа за телата и молк.....некад ја бацувам и лижам по цело тело.......зависи шо ми се врти у глава во моментот и колку сум напален.
Што правиш после секс? Па ако се деси да свршам пред нејзе ја лижам. Значи за тебе сексот завршил кога ти си свршил. После е само лижење.
Ги вадиш од контекст работите и си читаш тоа што тебе ти одговара......ама чим ти е задоволство докажувањето, еве ќе ти го приуштам.... Да, после тоа е само лижење. Повели полемизирај и дебатирај.