Се гушкаме, бацуваме, па си легнеме малку да одмориме, и јас почнам со пипкање ова она за да има уште една партија, и за на крај по една цигара и за таа вечер толку, утредента пак истото, само малку повеќе , а и обавезно пијам вода, инаку ќе дехидрирам
Искуства Јас го чешкам, тој мене редовно ме гали по бедрата, по колената ( омилени му се тие делови на моето тело ), ми ја бушави косата, си зборуваме со муцкање, цуцкање , понекогаш заспиваме или па ако треба да ме носи дома, пола саат ми кажува чекај уште малку
ветив дека ќе искоментирам а и темава ми се допаѓа ептен па после водење љубов сакам да си се милувам уште некое време, иако дечко ми сака само да си леже и да не го замарам ама јас си го терам моето и му му досадувам и обавезно си палам цигара и најубаво ми е , и така мирно си заспиваааам
па после тоа трчам по вода бидејки и устата и грлото ми се исушени се одморам малку си го навиваме саатот и се успивам а звони алармот си одам
Го пуштаме телевизорот, додека пушиме цигара ништо не зборуваме, после ја одам по вода се враќам се гушкаме се бакнуваме па идеме уште една партија
Се тргам на минимум 2 метри од него си ја собирам душата едно 10-15 минути и потоа нормално цигарче проследено со задоволителна насмевка
пиеме вода , во последно време си ставаме шише до нас за да не трчаме после до вц па после пола саат чешкање и гушкање...
Интересна тема Најчесто после тоа сакам масажа, такада дечко ми ме масира, мммм уживање најубаво ми е тогаш после тоа пали цигарче, одиме под туш и повторно на галење