Се излежаваме голи и се гушкаме, си кажуваме колку се сакаме, си се галиме, бакнуваме..И ако се напалиме одиме уште една партија (што многу често се случува) Понекогаш и спиеме така голи и гушнати. Кога првиот пат водевме љубов, бевме кај него сами цел викенд и двете вечери ги поминавме спиејќи голи после сексот. Прекрасно е чувството после секс да се разменуваат нежности, во тие моменти како да се топам...
После секс се гушкаме,си разменуваме нежности,бакнежи по што дечко ми ќе заспие а јас ќе останам будна и ќе гледам тв. Но понекогаш се случува да го разбудам и се по истиот редослед...
Mazite sakaat da odspijat posle sex.Dovolno im se 15 minuti ili polovina cas,toa se slucuva bidejki trosat poveke kalori i energija za vreme na sexot za razlika od zenite.
Се туширам, пијам вода, се галиме, се гушкаме, си дрндаме и пуштаме филмче или некоја серија, додека јадеме нешто. Нормално, не стигнуваме ни до половина со филмот ... и го малтретирам, зашто сакам ПАК!!! Лоша сум, ептен . . .
maijana јас пак ќе ти се обратам со истото-ти си била некогаш со маж,зашто според коментарите што ги оставаш многу си ми чудна
Е добро де, нема сега тука сТрам, штом си пишала на темава, ок си е. Него, зборот беше за туширање после тоа. Некои не сакаат, некои сакаат, но немаат услови за тоа како што самата кажа. А некои сакаат да си мирисаат на партнерите, па не си се бањаат до утредента
Па јас дури сега го видов ова Да, не сум му интересна. Едвај чека да заврши и сака веднаш да си оди дома, ама го врзувам во синџири и му фрлам само корка леб за сосила да продолжи 2ра тура... Девојко... 30 години... I don't think so!
А кој побогу рече дека имам сперма на гради или на стомак? Можда немам. А ти вечерва си на некоја мисија што така ни реплицираш на сите тука?
Додека имавме низ темиве секс гуру кој ни ги објаснуваше и неговите најскриени сексуални изопачености, сега имаме исто секс гуру, ама во позитивна смисла на зборот. Овој секс гуру просветлува Оооо премудра, просветли не нас неуките
Епа јас сум непримерна!И убаво ми е знаеш Имам секс во кола и без заштита :geek: А ајде сега ова протолкувај го:дечко ми не заспива,седи со ококорени очи свртен накај мене и секогаш спремен за втора партија
Не ги бев прочитала овие мислења,алооооооо девојко имаш 30 години а се расправаш со нас како мало дете ццццц ако имаш да кежаш нешто кажи го во поблага форма,зошто овие иритирачки ставови
обавезно на маса стои вода така да ке се напијам вода ќе си запалам цигар и онака гола сакам да лезам