хм хм.....па читав читав и читав....прво да оговорам секогаш после секс без разлика колку и да сме уморни СЕКОГАШ еден туш доле или цели.обавезно морално !! после или лежиме,збориме,се гушкаме или заспиваме.НО читав многу утнати работи после сексов...луге стварно не ве свакам многу сте ми некако....нехигиенски настроени...лежимее се гушкаме ова она..па добро бе мора да се тушнете..па и да користите кондом и да не користите нај ризично е 2 партија да удрите на неизмиено а па да не зборам со кондом и он да свршил во кондомот и само да го извадил.тоа е Г Н А С Н О и страшно НЕ ХИГИЕНСКИ не само за вас туку и за него...незнам кај ви е мозокот..па и у кола кај што е нај прљаво и намногу бактерии има барем..влажни марамчиња со вас да си носите..бидете свесни сето ова ке ви се врати на стари години...оставете ги нив што сакаат нека прават мислете си за себе..пред да имате па барем избришете се со влажна а најобавезно после сексс...уфф стварно не ве разбирам и уште кажете ми дека не идете редовно на гинеколог....немам зборови...
Не значи дека ако сме напоменале само се гушкаме,милуваме,бацуваме дека и не одржуваме хигиена.Мора ли да биде напоменато дека се бришам со влажно марамче доколку имам секс во кола?
првин влажните марамици, а потоа ако сме во мојот стан(а најчесто сме таму!)-се тушираме... Потоа се облекуваме и јадиме! а на вечер лежиме така, се масираме... ништо посебно!
Освен бришењето се гушкаме, галиме, разговараме, тогаш сме најотворени Задолжително до нас шише вода или сок, па ожеднуваме. И после си почнуваме пак.
Си уживам ,си лежам и се чувствувам како 5 кг да имам намалено хаха . После секс сакам да си лежам и да си заспијам, тогаш имам најубав сон .
5-10мин да се одморам и палам цигара...ако имаме нешто за пиење дрмнувам една чашка и после ми се јаде благо...
ponekogas me faka dremka ama toa e retko inace nas maskite ako ne faka dremka posle seks toa znaci deka bil dobar seksot taka da toa ne e nisto strasno ke prespies i posle pak nova partija heheeh [mod-kirilica:3ehpfxoh][/mod-kirilica:3ehpfxoh]
... 5 мин одмор, палење цигара, вода во огромни количини, мазење, смеење дур да пројде време да се фрлиме на уште една партија
Се гушкаме палиме цигара,до нас чашкичка со алхохол наздравуваме си разговараме се смееме дремуцкаме,тушираме и повторно секс.
Обично лежам утепана ко да ме прегазил воз првите 10 мин дури да се соземам, а послем си правиме најслатки муабети, обично се смееме и си ги оговараме луѓето околу нас(онака само ние двајца знаеме)