Откако ќе ја избришам спермата од мене , продолжуваме со дечко ми да се излежуваме, гушкаме, зборуваме, смееме! После секс се чувствувам доста опуштено, ми годи тоа галење и внимание кое си го посветуваме после добра партија секс, се чувствувам убаво се’ до моментото кога треба да ме носи дома
Хаха исто и јас.. пошо сме пушачи и 2та после секоја партија правиме малце пауза од милување во креветот и палење на цигара.. имаш право Лизалка тогаш цигарот ми е најубаФФ хахаха
Пред малку завршив и го испратив у пм дечко ми И затоа после секс си седам пред фемина, со капучино и чаша вода, Спојлер и секако со уште подраширени нозе, ама облечена по пижами, не можам да си ги вратам во првобитна положба Значи, пошто во последно време имам дома кај мене, најчесто се фалам тука
После секс најпојќе си сакам цигарче и то она лезетски си местиме аларм демек да си дремниме и то дремнување завршва скоро увек со успивање до кај 5 саат сабајле па брзај облакај се хаха стално викам дека заедно со млекото и со пијаниците на сабајле ќе треба да си одам заради моето успивање хаха ааа и друго незнам зошто али после секс многу сакам да зборам онака муабетчиња
Првите 5 мин по секс, барам уште еден (ненаситно бре), а никако не се откажувам, само проблем ми е што одма заспивам
Продолжуваме да се гушкаме и галкаме така голи припиени еден во друг, си кажуваме колку се сакаме, дечко ми пали цигара.....и започнуваме некој муабет
По сексот , јас станувам се туширам , а мм оди и го вади кондомот и се тушира Потоа се гушкаме неколку саати и одиме на спиење
zenski ve citam site i moram da se nadovrzam deka pred 4 godini odprilika i nie istoto go praktikuvavme posle seks no sega so 2 decinja od koi ednoto e bebe i seuste spie so nas vo spalnata soba nemozeme da si go priustime toa zadovolstvo Sega obicno posle seks muz mi zaspiva a jas si go pustam omileniot discovery travel and living i go gleam cake boss ZATOA ZENSKI UZIVAJTE !!! [mod-kirilica:37tj46k0][/mod-kirilica:37tj46k0]
Најчесто го пцуев зашто ми свршил на стомак или грб... или било каде врз мене. Станував лута да се истуширам и не го примав под туш. Е откако ке се истуширав, си заслужував мекј-ап секс, за што, всушност, вредеше да си лут, да одглумиш дека си лут, дури и пожолчно да се расправаш.
Ова се случува поради физиолошки причини, а не поради тоа што сите дечки се дибеци. Сексот кај машките и женските различно делива. Кај машките се јавува истоштеност, замор и желба за спиење, а кај девојките е сосема различно се јавува уште поголем а енергичност. И токму поради тоа кај машките спортисти се забранува секс пред натпревар и тоа неколку недели, додека кај некој женски спортови не се забранува поради тоа што уште повеќе ја зголемува енергијата.