Си лежиме закиснати и си се смееме на рандом муабети и после пак реванш... а по можност и на реваншот реванш
Најчесто после секс идам кај неговиот комшија .Ако не е дома,пак се враќам кај него на по уште една тура
Па зависи... ама најчесто си лежиме така голи,се гушкаме,се цункаме ... и готови сме и двајцата да заспиеме ама ништо не излага од спиењето па по едно цигарче и може еден реванш ... ама зависи од ситуацијата !!!
Се гушкаме малку па може и некое филмче да погледаме, ама најчесто дечко ми не го догледува и заспива, а јас најчесто си гледам тв И ме нервира многу со тоа спиење, некогаш досадно ми е многу, нема ништо на тв
Ако е вечерно време и двајцата како топови,ако е преку ден јас си ги вршам домашните обврски(ама го кажувам како првооделенче ) а тој или ќе дремне и незнам што ќе прави,шо сака нека си прави...Ако е нешто романтика е тогаш после 1(во кревет) и 1(под туш) тогаш послето пиеме топло чоколадо ммм и винце и накрај сме и двајцата и пак во кревет
Зависи, ако е ноќе, а најчесто е заспивам. Инаку нема нешто посебно, онака не сум обрнала внимание што правам, секојдневни работи... Ааа ако е наутро обично се тушираме заедно
http://www.youtube.com/watch?v=M4tnM1YL-is Пуш, пуш, ин д буш, пуш ин д буш. Ајеееее! Цигарчето наше мило, сексот да го разбие.
Па обично сакам да се истегавам уште малку во кревет и секогаш многу мрзливо се облекувам... И нормално сакам малку мазење и секогаш има карање кога тој(дечко ми) ке заврши, ке оди до веце да се среди и одма пали цигара и седнува на компјутер... Мислам и јас палам цигара ама сакам малку и мазење
Јас го истренирав мојон да се гушка малце повеќе после секс... И после малце гушкање следува реченицата „Ај да одиме во дневна да пушиме цигара“ И после цигарата си продолжуваме во дневна со гушкањето... Или евентуално уште една партија!