Се што сакам моментално е да одам кај Бијонсе на концерт Многу ја сакам и би сакала ептен да ја запознаам. Тоа ми е најголемата желба и сигурна сум дека ќе ја сакам до крај на животот
Би сакала барем еден ден да го поминам со милиони пеперутки околу мене. Flutter by, Butterfly, Floating flower in the sky. Kiss me with your Petal wings --- Whisper secrets, Tell of spring. ʚϊɞ
и јас многу ја сакам .. некои ми велат дека личам многу на неа ама и Џоли не ја фрлам, сакам најмногуууууу на свет да ја запознаам, да се изнасликам и да имам контакт со неа
Би сакала да одам на едно место, и да кажам нешто на една личност, ама ке си биде тоа кога ке си дојде времето. Не сум многу по екстремни работи, но би сакала во иднина да издвојам еден период од неколку месеци за да си ги посетам сите другари што се од странство(Кина, Италија, Франција, Ирска, Америка, Германија...). Моментално како студент немам ни време ни некои јаки финансии...
Дали сакате да направите нешто,за кое што одамна сте мислеле да го направите,а е нешто што ви недостасува во животот,нешто што ви фали.? Безвезни глупости ми паѓаат на памет. Сакам да се офарбам, се заљубив во самата себе ако е тоа можно, откако ја ставив ginger периката за 01.04, ама тоа значи пеглање на косата... Сакав да го повратам односот што го имав со некои личности, ама тоа фала богу се смени. Сакам да отворам козметичко студио, здравје боже. И воедно да си ја зголемам колекцијата. Кога би знаеле дека утре ви е последен ден од животот,што би направиле? Најнајискрено? -Би ја изгубила невиноста.
Пошто е касно веќе...сакам да пишам со некој, да ме насмее и онака некако цел ден ми помина во работа. .. а и ми се спие хехе
Би сакала да сум со некој што ќе знае да ме направи среќна и да ме направи да се осеќам како да сум три метри над небо на место кое никој не знае, далеку од градов.. Би сакала да одам на концерт на Аврил и тотално да откачам.. Би сакала да имам многу пари и да ги усреќам моиве дома, да бидам успешна. Би сакала да скокам од авион со падобран..
Дремам и си го планирам остатокот од денот. Би сакала да спијам без никакви грижи за школо, иднина итн..
Да го знам денот на мојата смрт би пробала се што досега немам пробано..А што одкога ке ги направиш сите тие работи и не умреш?Дали подоцна ке се каеш или не?
Седам пред компјутер, го губам времето така. А би сакала да бидам до него, да разговараме... Но далеку е.
Женски јас сум многу бела, кожата ужасно ми гори на секој одмор, никако да поцрнам . Лани на одморот до седмиот ден имав изгореници и поркај тоа сто се заштитував со фактор 50, последните 3 дена добив минимална боичка (на која премногу и се израдував). Сакам да ве прашам дали некоја друга го има мојов проблем и дали пробала со солариум? Сакам да пробам со солариум иако мислам дека ќе биде само бескорисно трошење време и пари Helllpppp!
Spoiler sanny007 во погрешна тема си .. н компијутер дремам а сакам негде надвор да сум излезена да шетам
Дремам на компјутер,а искрено би сакала да одам во некој голем луна парк на ролеркостер и такви работи.
Да се качам на врв на ајфелова кула да одам во лондон и њу јорк да ги потрошамм ситееееее пари и крајот да се изгушкам со сите и да си седам со дечкоми