Секој од нас имаше илипак сеуште има класен(доколку сеуште учите) и тој исто така предаваше некој предмет.П о што е наставник вашиот класен или класна? Мојата е наставничка по биологија. Па ги очекувам и вашите одговори.
Во основно класниот ми беше по македонски јазик и литература. И во прва и втора класната ми беше по Мк., а сега класниот ми е по хемија и по биохемија.
До основно по техничко образование, во средно прва година по физичко, а втора, трета и четврта година по информатика
Во основно по техничко образование, а во средно едната по германски, другата по бизнис и третата по маркетинг. Скоро секоја година не оставаа
Во средно, првата класнапредаваше латински јазик, а втората класна предаваше интерна медицина и пракса
Во основно ми се сменија 3, од кои двете ми предаваа математика а само едната македонски ама најдобра беше таа. Во средно пак математика, аххх од тоа што бегаш ќе ти дојде нели?
И здраствените струки. Во основно класна ми беше проф. по математика, а во средно класна ми беше проф. по хемија