Никогаш нема да си простам што го пропуштив последниот концерт на Архангел Боже мој, која глупача сум била не ми се верува ми иде да си пукам у прст Нареден концерт ако има, не ме интересира САМА ЌЕ ИДАМ! И пеш ако треба
пропуштив за време на бременоста да одам на вежби за трудници за да останам во форма,мрзла бев да пешачам,после бременоста јадев здраво и вежбав па престанав,не требаше да сум толкава мрзливка,се га килограмиве не се тргаат без работа
Пропуштив многу шанси, а некои не требаше и сега ми е жал Но, сепак не треба да се каеме за нешто што не сме направиле, се се случува со причина, можеби така требало да биде.
Па жал ми е што откачив еден дечко во средно,мислам дека згрешив во однос на него и после се каев ама тоа е ..
Пропуштив да си дозволам да почувствувам малку повеќе студентски живот и пропуштив неколку убави шанси додека имав очи само за еден,пропуштив што некои личности ѓи пуштив да си одат од мојот живот-а не требаше..
Само една... Се каев долго време ама сега ми е премногу драго шо испадна вака оти мотото ми е: Don't regret anything you do, cause in the end it makes you who you ARE !! pozz ne zalete za nisto
Пропуштив на време да ги учам лекциите на факс па сега ми се натрупа материјал....2 колоквиум на време ќе учам.
Секогаш ќе се каам за тој вторник што кога најдобрата другарка ме викна кај неа не отидов, зошто едноставно ме мрзеше... Тогаш да знаев дека после неколку саати многу ќе и се слоши и ќе почине истата ден :'( Никогаш нема да си простам зашто не бев со неа во последните моменти... Кога би го вратила времето би го сменила само тоа... би и кажала колку многу ја сакам...
Требаше оваа година да го сменам училиштето (од гимназиско во стручно) но ми беше страв од диференцијални. Сега во моето училиште гледам некои ученици што се префрлија како лесно ги минуваат испитите и многу се покајав што не се префрлив.