Девојки, барам работа па би ве замолила доколку во фирмата кај што сте се нуди раб од дома да ме контактирате. Имам завршено англиски јазик и книжевност, имам најмногу искуство со администрација, малку sales, а би се нафатила и со customer support доколку има обука на почеток. Заинтересирана и сум за dispatch , data entry…се што може да се работи со добро познавање на англиски јазик
Две работи паралелно. Увоз од Кина на производи за дом и за двор и продажба на големо на истите. И втората работа консултативни услуги за странски фирми во Македонија
Неможев да најдам таква тема, па сакав да прашам. Треба да почнам со работа како стоматолошка сестра, но немам допирна точка со тоа. Па сакав да прашам дали некој има такво искуство како почетник, на пример што се работи, имиња на инструменти и така натаму.
Како немаш допирна точка, нели треба да имаш одредени квалификации, образование и искуство за да почнеш со работа или грешка сум. За имиња на инструменти имаш све на интернет, лесно можеш да ги најдеш и научиш.