Д. Ананас, 1/2 банана, авокадо и зрнца аронија со холе житарки. Р. Болоњезе шпагети на хип (сплет на околности ми јави реакција на ручекот) В. Банана, јаболче и бисквити Денес. Д. Кашичка на дм со портокал, манго, банана и житарки (недела и мајка да одмори ) У. Хип десерт гриз со бисквити и млекце Р. Беби спанаќ, ориз, морковче, кромидче, жолчка и малку белка со к.млеко. В. Ми остана најтешка за смислување. Ќе ја мислам во од. Имам некои мусли на хип и холе, може од нив. Порасна и дунде мое за во темава
Стана рано па јадевме заедно чоколино со млекце Сега спие пак ,му го спремам доручекот Д:Палачинки со моцарела ,павлака У:Печена дуња,аронија и оревчиња Р:Ориз со зеленчук и телешко В:Палента изгледа , со к.млеко ....
Појадок- Ситни макарони со путер и сирење + јогурт. Ужина- Сок од калинка Ручек- Компир и малце домашно свинско мевце+ карфиол салата Ужина- Лино смоки, барни Вечера- Овесни со јогурт
Д: Хипп Мусли киснети во цеден сок од портокал,манго,банана,лешници и мед У:Мафини Р:Ориз,тиквичка,бамји,кромид,морков и зајачко В:Макарони и моцарела
Ели кога ја даваш ужината? Мојот појадува,шетаме тогаш ако грицне нешто,пие млеко и спие,станува и време е за ручек и потоа вечера.
Вера Д: гриз, банана, вишни, аронија У: животинско Р: гравче, салата од домат У: ад В: палачинки од овесни, банана, јајце, оревчиња Денес Доручек - кифличла, путер, сиренце, домат Ужина - тиква со мед Ручек - телешко, прокељ, компир, тиквичка, маслиново Ужина - ад Вечера немам идеа, најверојатно некоја ноќна на хип
Д. Банана, кајсија и холе житарки. У. Кифличка со к.млекце (и запнав на белката ) В. Палента со моцарела и к.млекце. За утре. Д. Малинки, боровинка, јаболче со хип житарки. У. Хип гриз со бисквити. Р. Боранија, компирче, праз и жолчка (малку белка) маслиново. В. Хип пудинг со јаболче и оривче.
Вчера. Доручек: банана, цреши, малини, аронија, рибизли, коприва, мед, гриз. Ужинка: лепче, смоки, чоколадо (се чуваа со баба, па се го понудила). Ручек: телешко, манџичка со леќа и двопек. Вечера: пржени лепчиња на путер и 5голтки јогурт. Денес. Доручек: авокадо, банана, портокал, аронија, гоџи, мед, кокос, коприва, булгур. Ужинка: барни. Ручек: телешко, ориз со зеленчук. Вечера: печени лепчиња со кашкавал и домат. ^^и измеѓу оброците пие вода, некои 150мл дневно, исклучиво од шишенце Јана, сам бара, бебево конечно се пропи вода
Д:гриз, малини,банана,кокос и мед у: перек /цеден портокал р.телешко месо со компири и таратур у.пола јаболка,чоколадо/цеден портокал и мандарина в.макарони и јогурт
Д: Кајгана со урда,лепче и јогурт У:Две печени јаболки,ореви,урми Р:Компир,спанаќ,телешко,лук В:Тарана
Кои се тие ,,сите блашки работи,,? Барни дадов бидејќи јас јадев, па го понудив, му донел некој на бдеј, а баш дека му го давам и го купувам сеуште не. Одбива мојов се што е благо, бисквити, палачинки, мафини, животинско, ретко и пробува/јаде.
Гледам и другаркиве ептен го форсираат барни, а и тука читам често дека нудат мајките, па си викам да не е нешто "посебно"
Добар маркетиншки трик оти е ,,млечно,, , нема бои и конзрванси. Вака гласи амбалажата. Многу лесно се топи и рони, тоа дека јас го јадам.
Поради топењето мислам го даваат, како што рече Ано, па и дека мече може да ги подлажат, не знам.. Јас бебе мое со двопек го лажам или корка леб
Доручек Омлет со праз Ужина пудинг од лино (поклон па да го искористам) Ручек риба и печен компир ич немав идеја шо друго Вечера бисквити во кокосово млеко со мед и некоја грицка имам Лино смоки