19м Оброци во градинка Дома: Р: црвена леќа со краставица салата У: мандарина, јаболко В: лепче од тиквички со јогурт
18м Д:супа,лебче,маргарин У:банана,сок од портокал,цвекло Р:проја со спанаќ,сирење+јогурт У:нутрино каша(тие како шмукалче) В:смоки со јогурт
15++ Д: Овес со јогурт, капини и банана У: Плазма Р: Ориз со грашок, телешко и парче моцарела У: Лебче со моцарела В: Палента со брокула
14+++ Д: пржено лепче со јајце У: банана Р: плескавица со компири У: смоки, краставица В: вафли со банана и вишни
14 Д: Јуфки со козјо сирење У: Банана Р: Пилешко со батат, морков и брокула У: Крушка и смоки од ДМ В: Ноќна на Холе
14+++ Д: овес, банана, круша У: шмукалче и смоки Р: лосос, компир, морков У: смоки В: лепче и кисело млеко Утре: Д: просо, Хип тегла кајсија У: шмукалче Р: телешко, ориз, тиквица, пиперка У: банана В: палента и крем сир
14 Д: Овесна каша со јаболко и цимет У: Шмукалче и кифла Р: Палента со спанаќ и кисело млеко У: Круша В: Ноќна на Хип
15++ Д: Тарана У: Банана и цеден портокал Р: Ориз со спанаќ и јајце У: Лепче со абц сир В: Палента со јогурт
14+++ Д: тостирано лепче со путер У: киви и јаболки блендирано Р: компир манџа со телешко У: банана В: гриз со млеко и банана
14+++ Д: ѓеврек У: шмукалче бејбилов Р: ослич со ориз У: краставица со грчки јогурт В: чоколино без шеќер
19м Д:јајце,путер на лебче,сирење У:малини,сокче домашно Р:компир,праз,месо+краставичка У:/ В:тост лебче со кашкавал,грчки јогурт+пола круша
14++ Д: Млеко со бисквити У: Јаболко, смоки од ДМ Р: Рибља чорба (белвица со микс зеленчук) У: Банана В: Ноќна од Хип
Д:палачинки со нутела и банана У:шмукалче од праска+чајче Р:сарма В: макарони со домашен кечап и фета
15+ д: доење и резанче јаболко кајгана (солидно) у: вафла р: 1 сардина у: смоки, 2 гриза кроасан в: мусака (солидно) нејадачка
Сакаш натпревар за нејадачки? 13+ Д: бисквити со млеко У:пола шмукалче Р:леб + зеленчукова каша 10 лажички У: 5 тркалца банана В: 15 лажички кисело млеко Турбо хиперактивна, а јадење неќе да види.
мене темава ми е преубава, ама не сум активна зошто немам што да пишам, само цице сака госпожа а и она е турбо цел ден. ајде вака чим сме со друштво нејадачки ќе пишеме почесто може ^^ инаку солидно за мене е 10 залаци xD
19м Д:проја,грчки јогурт У:јаболко,круша Р:полнети пиперки,леб У:грчки јогурт од шумско овошје В:од пројата што остана со домат *војна водиме за оброците
од годинка навака 10 кила има, веќе 3м стагнира. вака да ја видиш нема да ми веруваш дека не јаде. вие?