Не се многу таман се, ќе ги переш а и бргу ги израснуваат....за повеќе дали ти требаат ќе си видиш откако ќе се роди ако често е мокар/а од нееадекватна пелена или покакан итн. се се докупува...за почеток ти се доволно...
@stoimanovskamarija Не знам далу гу следеш овај тема, се што ти треба и се што не ти треба за бебуш ќе прочиташ туј.
дечки знам дека е пишувано по темава, ама дајте предлози за он лине продавници за облека и сл.за деца
HELLO BABY MK Kids Style Kids Zone Macedonia Tiny baby shop Boom boom club Detska obleka Hanna online poracki Tilla stylish kids Muppet kids Mapet kids
Јаа ги порачав од A&M Collection , од Скопје се. Инаку во Tiny baby shop нема веќе за од 0 до 3 (барем така ми кажаа мене) А од Baby shop mk ги немаат сите на располагање.
Има шишиња од 250мл и од 150мл, дали да земам од двете по едно или довлно е 150мл? Зошто сакам да земам со силиконска цуцла и со цуцла од каучук. Па 4 шишиња да не се многу за почеток? И стерилизаторот гледам пластичен е на сликава? Како изгледа тоа чудо? Како се користи? Ако земам од chicco само за тие шишиња ќе пасува? И колку цуцли лажливки да земам за почеток?
Шишиња купив комплет од Томи Типи 0+, 4 се вкупно во комплетот (мислам дека беа 2×150 ml и 2×250 ml) и има две резервни цуцли за шишињата, две лажливки и четка за чистење на шишињата. Ако не ми се потребни, не се, сакав да имам нешто за почеток. Стерилизаторот не е само за шишиња од Чико, што сакаш може да стерилизираш во него. Овој од Чико има два дела. Може да се користи само малиот дел за помалку работи, а може и двата дела за повеќе работи ако стерилизираш.
А зошто до два вида на цуцли? Едно шише пд 120-150мл ти е доволно, па потоа ќе видиш ако е на ад ќе си купиш уште. Стерилизатори има различни,има и на Горење,одговараат секаков вид шишиња и цицли. За почеток 2-3 лажливки од различен производител зошти не знаеш која ќе ја прифати. Јас имав Томи типи,мам и канпол бејби, на мам ја прифати другите ги плукаше.
само да ги пофалам зазу олине продавница.на беба кидс имаат облека, синојка нарачав денес ми донесоа.за женско земав бебе, апла фраерски работи.
Провери ги на сајтот на George дали воопшто има на залиха од таа величина. Можеш да прашаш кај Гордана Картерс Глигорова на фб.
Какви топломери имате ? Од кои сте најзадоволни ? И сакам да прашам во врска со постелнината.. Не знам дали е до мене, ама во неколку продавници што имам гледано над 2000 ден е една постелнина, и мене ми е многу. Имам да ги дадам тие пари, ама некако како попрво би ги дала за нешто што ке е мн покорисно него за постелнина толку скапа.. Кај има поевтини ?